| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Benim annem dans edemez Tabi edemez kolaysa sen etsene benim zaten öyle bi iddam yokki hem ben eder demedimki nerden çıktıki şimdi bu hıı tamam yarışma şeysiiii :ptamam anneler dans edemiyor etmeye çalışıyor anladıkda babalar ne alaka, yoksa yarışan babalar birer anne adayımı ? bol göğüs ve de kalça show'u ile yurdum insanın gönlünü fet etmeye çalışan çok şeyçe anlamsız bi yarışma, çünkü magazin programlarında daha fazlasına ulaşabilir ve değerli zamanınızı başka aksiyonlara kendinizi verebilirsiniz. 10 dk'lık seyir sonucu ; Arkadaş ne yarışma yarışmaya benziyor ne jürisi jüriye, sunucularda Allaha emanet... hımm zap ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | peris (07-08-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sunucular brbryle uyuşmuyor birbrlernin laflarını kesiyorlar fln dedklern çok doğru... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle yarısma mı varmıs hay Allah'ım ya sanırım powerturkten baska kanallarda izlemek gerek "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.180
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbirşeye benzemeyen,gereksiz bir yarışma
|
|
| | #5 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.099
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazıları da Babasııyla Dans Ediyor ![]() Acaba Annesi Dans Edemediği İçin Mi Anlam Veremedim Bu Yarışmaya... ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.180
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kzılar babalarıyla,erkekler anneleriyle dans ediyor
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |