| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Beraberlik yetti mi?-Hakan Şükür oynamalı mı? | |||
| Beraberlik iyi bir sonuç bence. | | 1 | 20,00% |
| Yenebilirdik beraberlik beni üzdü. | | 1 | 20,00% |
| Hakan Şükür oynamamalı. | | 1 | 20,00% |
| Hakan Şükür oynamalı. | | 3 | 60,00% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]() | Beraberlik yetti mi? Türkiye-Norveç beraberliği yettimi. Sizce açıklarımız nelerdi ki ilk yarıda 2 gol yedik. Çoğu yazar Hakan Şükür oynamamalı diyor sizcede artık emeklilik vakti mi? |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakanın emeklilik vakti geldi fatyih terim antalya sporlu volkana güvenmeyerek sabriyi son beke cekip beni şaşırttı devre arsında hatasından döndü ama malesef maç o sırada 2-0 dı yinede beraberlik yenilginden iii dir
|
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla 2-0 lık bir slordan sanra beraberlik güzel geliyor ama yinede bu maçı yenebilirdik diyorum ben............ ![]() hakan şükür konusunda ise bir GS li olarak ewet artık bıraksın................ |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.383
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbol olarak iyi değildi ama mücadele iyiydi iy skor |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
beraberlik benı gercekten uzdu.hakan sukur bence oynamalı halen bısıler yapabılır.mıllı takımda cok hakkı war
|
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
2-0dan sonra beraberlik gerçekten iii di ve hakan şükür oynamalı daha halen kafa topları süper onu tanıyan takımlar genelde onu tutması için 2 kişiyi görevlendiriyor ve böylece bir adam boş kalıyor hakan oynamalı
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |