Konu Seçenekleri
Eski 24-02-08, 17:19 Çevrimdışı   #1
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Beren Saat Akıllanmış

Beren Saat Akıllanmış

Hatırla Sevgili Dizisinin Genç Oyuncusu Beren Saat, Daha Önce Kendisiyle Konuşmak İsteyen Hayranlarına Ruh Haline Göre Farklı Davranabildiğini, Fakat Bunun Yanlışlığını Gördüğünü Söyledi.

Beren Saat, birlikte rol aldığı dizide Efkan Efekan'ın ruh hali ne olursa olsun insanlara her zaman nazik davranmasından etkilendiğini söyledi.

Saat, 'Onun insanlara ne kadar nazik davrandığını ruh hali ne olursa olsun her ortamda yanına gelen herkese merhaba deyip vakit ayırdığını gördüm. Bu benim için bir milat oldu. Artık çok mutsuz ve ters bir anım bile olsa gülümsemek zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü insanlar bizi bedelsiz seviyor ve tek istedikleri ise sadece bir gülümseme' (Gecce.com)

Yorgun...

Konu Seçenekleri