| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.700
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:118145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baba olmak nasil bir duygu ? |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.683
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:55653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi niye T.Coskuna benziyorsun dicem beni dövecen olmuyacak simdi ![]() saka saka ![]() klasik bir soru sorayim Hangi takimi tutuyorsun ![]() Bir kizi sevdin ama o seni sevmiyor, seni seven bir kiz var ama sen onu sevmiyorsun. Seni sevenimi secersin yoksa sevdigini mi sevmeye devam edersin ? "siz bilmezsiniz albayım; insanlık tek başına kollarımda can verdi.. yanında kimseler yoktu.." |
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 686
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper bir duygu hele de üçüncüsünde gercekten baba olmak cok farklı .. |
| | #5 | |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben olsam her ikisinide terk ederdim.. | |
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:52 ![]() ![]() | Benim adım ne : |
| | #7 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden E-DANA mı sevdim burayı Arkadaşların Paylaşımlarını, fikirlerini, bilgilerini, saygı, sevgilerini.. Bence forumu forum yapan kaliteli yönetici ve üyeleridir.. |
| | #8 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:52 ![]() ![]() | evet bildin ımmm başka soru sorabilir miyim ![]() |
| | #10 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne demek oturduk koltuga ![]() |
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:52 ![]() ![]() | bebek kız mı erkek mi adı ne olcak |
| | #12 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkek oldu .. Adı Kemal Kayra idi Son Anda Baştuğ KaaN oldu ![]() |
| | #13 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.438
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekarlık sultanlık aßi yoksa herkes evlensinmi... ![]() Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
| | #14 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her kes evlensinmi bilemem ama evlilikde güzel Ama senin evlenmeni isterim .. Senin evliliginden de vatana millete zarar gelmez diye düşünüyorum ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (29-06-08) |
| | #15 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 805
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:10109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ONU ÇOK MU SEVİYORSUN? ( kimi diye soru sormak yok ama )Alıntı:
Nisâ SURESİ 31. Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız. | |
| | #16 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E peki onu cok seviyorum Yaradandan dolayı ![]() |
| | #17 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 805
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:10109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bu soruyu bir kaç kişiye sordum ama bu en güzel yorumdu.. saol.. ![]() Alıntı:
Nisâ SURESİ 31. Eğer yasaklandığınız büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin küçük günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir yere sokarız. | |
| Mesaja teşekkür eden: | bEyAzLi (29-06-08) |
| | #18 | |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.438
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() | |
| | #19 |
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıkıldım bakın bu koltuktan kalkmadan ne soracaksanız sorun )Bittiysede haber verin işim var daa ) |
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.317
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:20947 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 4.'cüsü erkek olursa adını ismail koyar mısın? ![]() hobilerin,fobilerin nelerdir? ![]() Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |