| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Beyfendi yumurtanız çatlamış...
Bir adam tatilden dönüşte hava limanina giderken yolda birinin civciv sattigini görür ve cici seylerden birini alir. Sonra bunu kaçak geçirecegi icin civcivi bol olan cebine koyar..Ne varki şanstan adamın cebi yırtıktır ve aksilik ya fermuarını açık unutur. daha sonra koltuk numarasını alır ve yerini alır. Bir kaç dakika içinde yanına bir rahibe oturur. civcivde adam farkina varmaz kafasını acık fermuarın ordan çıkarıverir.. Sonra kadın bunun farkında olmayan adamı dürter ve " beyfendi sanırım yumurtanz çatlamış" der
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | elyf (26-08-08) |
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.418
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17447 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yumurta ya bak beee Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanındaki bide rahibe oluyor
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.389
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
g |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() güzeLmish... Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 814
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |