| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Bİkaç tane göz yanılması
Bakın burada bikaçtane göz yanılması var en sonuncudaki iç içe dairelerden gözünüzü almayın ve odaklanın 18 yaş ve üzeri için Resmi anlayınca next'e tıklayın http://www.komikler.com/komikoyun/oy...=7&flashid=756 |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:97 ![]() |
Ayy Acayip Tırrrrrrrstım yhaaa:(
|
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok tırstım yaff Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nE kadar sevimli |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
minicik şeker şey değil mi? oy ağsında toz şeker de varmış.Oyy yerim ben o şkeri
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 431
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim şeydi ama güzel
Umudun adı Güneşin koşucusuydular Ateş içtiler İnsanlığın yolcusuydular ''İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler. '' |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tam zamanında bakmayı kesmişsim yoksa çoook korkacaktım ![]() ![]() |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |