| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Bilgeye Sormuşlar Dünyanın En Güzel Şeyi Nedir diye:)))
Dogru söze ne denir Bilgeye sormuslar dunya da en guzel sey ne diye? ´Sevmek´ demis... Peki sonra? demisler... ´Sevilmek´ demis... Peki neden sevmek sevilmekten once geliyor? demisler... o da demis ki ´insan sevdigine sevildiginden daha cok emindir... Sizce nedir? ![]() ![]() ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ℓєαяѕιση (23-06-08), -misspasha- (11-07-08), ctrlaltdel (29-06-08), Dark_Saga (12-07-08), machine (29-06-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu seven............... ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.026
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EN güzel şey sevildğini bilmektir ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | cinsherif (12-07-08) |
| | #4 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan kendi sevgisini bilir ama karşı tarafın kini bilemez
ACI VERDİN HAYATIMA TEK TESELLİM ESİ ĞÜNER OLDU MAZİLERE DALARAK HATIRLADIM SENİ AMA BİLİYORUM Kİ MAZİLER BENİ DERTLER SENİ YAKTI |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.588
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünyanın en güzel şeyi : Sevdiğin değer verdiğin kişiyi sevdiğini onun bilmesi Ondan da güzel olan : Sevdiğin kişinin seni ne kadar çok sevdiğini herkesin bilmesi... ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bir Ben Eksiktim (11-07-08), cinsherif (12-07-08) |
| | #6 | |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() | |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdiğinin kişinin seni onu ne kadar sevdiğin bazen işe yaramıyor... en güzeli...saf duygularla...sevmek...hiçbişey beklemeden... zaten zor olan da o sanırım... . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #8 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |