Konu Seçenekleri
Eski 19-05-06, 04:47 Çevrimdışı   #1
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.441
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilir :)

merhaba arkadaşlar

Öncelikle bilgisayarı ne için kullanacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Büroda office vb programlarla iş yapacağım arada bir solaiter oynayacağım diyorsan her türlü ucuz pc yi alabilirsiniz. hepsi işinizi görür. Ben oyun mannaqı biriyim her çıkan oyunu oynarım cd satıcılarını ben zengin ederim diyorsanız. İşlemci ram ve ekran kartınız iyi olsun hdd ise ne kadar mannaqsanız o kadar büyük kapasiteli olanını alın. Yani bir amd 64 3400+ işlemci asus a8n anakart 2 adet 6600gt ekran kartı 1 gb ram ve mannaqlık derecesine göre 120 ile 300 gb arasında değişen bir hdd ile birkaç sene istediğiniz oyunu high yani en iyi kalitede oynarsınız .

Ben arşivciyim diyorsanız eskilerin sözüyle koleksiyoncuyum diyorsanız oyundan da anlamam diyorsanız ortalama bir işlemci anakart ekran kartı 3 lüsü yeter sermayeyi hdd ye yükleyin 2 adet 300 gb hdd iyi koleksiyon yapar. tabi güzel bir adsl bağlantınız olsun yoksa hem maddi hemde manevi olarak çökersiniz. Eğer ben grafikçiyim iyi fotoşop yaparım 3 boyutlu manken resmi çizerim diyorsanız yukarıda yazdığım oyun konfigürasyonunda ufak bir değişiklik yapmalısınız. Öncelikle rami 1,5 gb yapın ekran kartını eğer enseniz kalınsa quaddro serisi alın inceyse 400-500 dolarlık olanlardan alın model yazmıyom çünkü öyle çok marka varki artık hangisi iyi karar veremiyorum.

Son olarak hem oyun oynarım hem yazı yazarım arada fotoşopla birşeyler yapmaya çabalarım 3d programlar yüklüdür ama anlamam hava atmak için yüklerim program vidyo mp3 arşivi yaparım diyorsan yazdığım sistem özelliklerindne ortaya bir karışık yapın onu alın. karışık nasıl olur derseniz. onu cebinizdeki para belirler. ne kadar ekmek o kadar köfte. ne kadar paranız varsa o kadar iyi bir karışık yaparsınız.

Konu Seçenekleri