Konu Seçenekleri
Eski 04-02-08, 16:00 Çevrimdışı   #1
Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.429
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:2929
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
dikkat Bilgisayardan ses çıkmıyor

Yani ses çıkıyor da, windows açıkken değil. Yani ses sisteminde değil sorun. Küçük kardeşim yanlışlıkla program ekle-kaldır' a girip "High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı" adlı programı silmiş. Şimdi ben bunu nasıl düzelteceğim bana bi yol gösterir misiniz? Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 04-02-08, 16:27 Çevrimdışı   #2
Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar bi yardım edin allah aşkına yaa.

Eski 04-02-08, 20:21 Çevrimdışı   #3

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ses Driverini tekrar kurarsanız sorununuz çüzümlenecektir

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 04-02-08, 21:07 Çevrimdışı   #4
Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
peki eğer cd bulunamıyorsa?? (zaten şu an yanımda değil de diğer evde de kaybolduysa die soruyorum..)

Eski 04-02-08, 21:18 Çevrimdışı   #5

Forumda uzman

MareNostrum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.454
Teşekkür etti: 4.553
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:37233
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ses kartının markasını/modelini biliyorsan yardım edebiliriz

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 04-02-08, 21:24 Çevrimdışı   #6
Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ses kartıyla bir alakası olmadığını biliyorum windows sistemindeki programı silindi yalnızca. Ama eğer bir işe yarayacaksa bilgisayar tipi Asus laptop F3Jc
Ses programının adı: High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı

Eski 04-02-08, 21:53 Çevrimdışı   #7
Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler ben olayı çözdüm asus sitesinden bilgisayara uygun ses sistemini indirdim.

Eski 04-02-08, 21:54 Çevrimdışı   #8

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu silinen program Ses kartının Driveri ile birlikte kurulur, sizin denetim masasından çeşitli ses ayarlarını, yeni Ses donanımı takıldığında izin verme gibi şeyleri kontorol eder bu silindiği için ses ayarlarınızda sıfırlandı bu yüzden PC sessizleşti

Edit : Sorun driverdi çözüldüğüne sevindim

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden:
Jadalickar (04-02-08)
Eski 06-07-08, 12:10 Çevrimdışı   #9
Rektör
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.622
Teşekkür etti: 6.023
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:23280
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benm de pc de sorun verio arkadaslar ses sisteminde sorun yok windows media playerda ses çıkıo ama video açılmıo yani ses çıkmıo,görüntü var ses yok.winampta her ikisi de yok açılmıo.hiç bi cd de olan film izlenmio. yardım edin !

renksiz anatomi.

</3
Eski 06-07-08, 13:15 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.239
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Codec yüklemen lazım.....

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Mesaja teşekkür eden:
roza (06-07-08)
Eski 06-07-08, 13:24 Çevrimiçi   #11
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.098
Teşekkür etti: 4.749
RepForum Gücü: 134
Forum Puanı:48862
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
roza´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benm de pc de sorun verio arkadaslar ses sisteminde sorun yok windows media playerda ses çıkıo ama video açılmıo yani ses çıkmıo,görüntü var ses yok.winampta her ikisi de yok açılmıo.hiç bi cd de olan film izlenmio. yardım edin !
Burdan Bak i$ine gelirse de Indir

tum videolari acarsin bu sayede

Siyah üstü beyaz umutlar
Çalkalanır yüreğimde yarınlar
Mahcup sevdalar kaldı bize,
Mahzun yürekler,
Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar,
Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize

Mesaja teşekkür eden:
roza (06-07-08)

Konu Seçenekleri