| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Yani ses çıkıyor da, windows açıkken değil. Yani ses sisteminde değil sorun. Küçük kardeşim yanlışlıkla program ekle-kaldır' a girip "High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı" adlı programı silmiş. Şimdi ben bunu nasıl düzelteceğim bana bi yol gösterir misiniz? Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:2929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar bi yardım edin allah aşkına yaa. Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ses Driverini tekrar kurarsanız sorununuz çüzümlenecektir ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:2929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peki eğer cd bulunamıyorsa?? (zaten şu an yanımda değil de diğer evde de kaybolduysa die soruyorum..) Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.553
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:37233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ses kartının markasını/modelini biliyorsan yardım edebiliriz " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:2929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ses kartıyla bir alakası olmadığını biliyorum windows sistemindeki programı silindi yalnızca. Ama eğer bir işe yarayacaksa bilgisayar tipi Asus laptop F3Jc Ses programının adı: High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:2929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler ben olayı çözdüm asus sitesinden bilgisayara uygun ses sistemini indirdim. Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #8 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu silinen program Ses kartının Driveri ile birlikte kurulur, sizin denetim masasından çeşitli ses ayarlarını, yeni Ses donanımı takıldığında izin verme gibi şeyleri kontorol eder bu silindiği için ses ayarlarınızda sıfırlandı bu yüzden PC sessizleşti ![]() Edit : Sorun driverdi çözüldüğüne sevindim ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Jadalickar (04-02-08) |
| | #9 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.023
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:23280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benm de pc de sorun verio arkadaslar ses sisteminde sorun yok windows media playerda ses çıkıo ama video açılmıo yani ses çıkmıo,görüntü var ses yok.winampta her ikisi de yok açılmıo.hiç bi cd de olan film izlenmio. yardım edin ! renksiz anatomi. ![]() </3 |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Codec yüklemen lazım..... ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (06-07-08) |
| | #11 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.749
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tum videolari acarsin bu sayede Siyah üstü beyaz umutlar Çalkalanır yüreğimde yarınlar Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (06-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |