Konu Seçenekleri
Eski 20-10-07, 15:07 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

babayasar06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 14
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-21
babayasar06 Gören görmemezlikten geliyor
Bilgisayarım yavaş

p4 3.0,256 ram,80gbyt hdd SATA2,Anakart GIGABYTE GA8I915 ME-GL ,LG marka dvd rw...ilk açılışta çok bekliyorum.görüntü geliyor ikonların görüntüsü çok geç geliyor.sık sık disc temizleme yapmama ,masa üstü ikonlar kısa yol olmasına rağmen yavaş.zaman zaman disc birleştirme ve virüs taratıyorum.Sadece arada bir hdd'yi görmüyor.Yan kapağı açıp hdd'yi oynatınca görüyor.Yavaş olmasının nedeni bu olabilir mi? veya RAM düşük ondan olabilirmi? RAM 256 mg 333 mghrz. Yardımcı olurmusunuz. Selamlar
Eski 20-10-07, 15:54 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
HDD'nin ömrü dolmuş olabilir yani okuyucu kafaların performansı yavaşlamıştır, Xp kullanıyorsanız zaten Xp'nin kullandığı Ram miktarı 256 mb dir. En son nezaman format atdınız ? bence yeni Ram alın 256 zorda 512 mb 333 Mhz'lik bi format atın sonra yine aynı sorun devam ederse yeni bi HDD gerekiyor gibi (:

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 20-10-07, 16:02 Çevrimdışı   #3
Öğrenci

babayasar06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 14
Forum Puanı:-21
babayasar06 Gören görmemezlikten geliyor
xp service pack2 işletim sistemi

xp service pack2 işletim sistemini kullanıyorum.RAM 333 mhz.den büyük takabilirmiyim.Format atalı 7-8 ay oldu yavaş olması RAM'dan mı? Hdd'de boş yer bi hayli var.İşletim sisteminin kurulduğu yere(C)ye başka hiç bilgi girmiyorum.bilgiler hep (D) de.Selamlar
Eski 20-10-07, 16:37 Çevrimdışı   #4

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ram 333 MHz daha yüksek takma şansınız Anakartınızın desteklemesiyle alakalıdır ve eskisiylede çakışma durumuda var bir donanımcıyla görüşürseniz daha iyi anlıyacaksınız

7-8 ay çok uzun bir süre ve iyice şişmiştir windows, Ramda mutlaka etkiler çünkü dediğim gibi Xp'nin kullandığı miktar zaten 256 mb dir En az 512 olması gerekli...

Siz "Bence" bir donanımcıyla görüşün ve pc'nize neler yapılabilir onu araştırın iyi forumlar

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Mesaja teşekkür eden:
babayasar06 (20-10-07)
Eski 20-10-07, 17:01 Çevrimdışı   #5
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.980
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
hddye giden güç kablosunu değiştir

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 10-01-08, 13:30 Çevrimdışı   #6
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
Forum Puanı:1
shadow_angel Herkese mesafeli
senin anakartın en fazla 400mhz bir destekler 400mhz'den hızdan fazla ramler DDR2 geçiyor senin ram'in DDR1 bilgisayarının kasmasının nedeni ilk öncelikle bir ram al 512 ,1gb ram ondan'dır birde hdd'(IDE veya sata) kablonu değiştir ondan sonra bir format at sonra gene aynı sorun olursa yardımcı olurum

Konu Seçenekleri