| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Bir Ben Eksiktim Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bir Ben Eksiktim (01-03-08), mardinli (24-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| Mesaja teşekkür eden: | Bir Ben Eksiktim (01-03-08) |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana`da en beğendiğin şey nedir?
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bir Ben Eksiktim (01-03-08), mardinli (24-02-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en çok sevdiğin film
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç benden küçük olduğun için dünyaya geç geldiğini düşündüğün oldumu? ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 17
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
insanların herşeyi bilmek yada cvplamak gibi lüksleri yok (haksızmıyım )sence..............?
Konu mardinli tarafından (24-02-08 Saat 21:52 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: eksik vardı |
| | #7 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Bir Sen Eksiktin Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #8 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorması ayıp nerdesin sen GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayat dendiğinde aklına gelen 3 şey biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerde nan Bu ? Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #11 |
| Dekan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.200
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "a$k" denince ne geLiyo akLına... "çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... " ![]() |
| | #12 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
soguk bi aralık gecesi idi google da dolasırken gozume carptı buırası aslında bakar gecerdim ama basta maviduss olmak üzere birkac tanıdık nick görünce takılıp kaldım sonra da bırakamadım Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... | |
| | #13 | |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sosyallik alanlarım oyle sinema, gez dolas, arkadaslarla okeye git falan filan çömezim daha ısınamadım ![]() su cılgın turkleri okuyorum ankara üni. deyim 4 kardesiz aslen kır$ehirliyim Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (01-03-08 Saat 20:54 ) de değiştirilmiştir.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (02-03-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana nın en begendigim özelligi tema rengi ve kullanıslı olması.. oldukca hızlı.. ve de cok uyesi var insan sıkılmıyor burda..tartısmalar cok seviyeli diye dusunuyorum diger forumlara kıyasla Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | -misspasha- (01-03-08), Jen (02-03-08) |
| | #15 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu soruna soyle cevap vereyim en son 120 yi izledim ve hayran kaldımm.. aklıma baska bir film gelmiyor su an Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| | #16 | |
![]() aslında biraz daha gec gelebilirdim ![]() Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (01-03-08 Saat 20:54 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | #17 | |
haklısın ama madem soruluyor cevaplamalıyım bunu goze almısım bastan Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... | |
| | #18 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nickim (ç)alıntı ![]() dikkat cekici bir nick oldugunu dusundugum icin bir ben eksiktim Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| | #19 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malum okul acıldı ancak haftasonları girebiliyorum internete o yuzden gec oluyor kusura bakmayın artık Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (02-03-08) |
| | #20 |
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ailem, arkadaslarım, (olmayan)askım ![]() demek ki eksik yasıyorum su an Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |