Konu Seçenekleri
Eski 06-09-08, 14:10 Çevrimdışı   #1
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.068
Teşekkür etti: 2.472
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8264
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Bir Cem Yılmaz reklamı değildir!

Emperyalistlere satıldıktan sonra iki yılda 6.3 milyar YTL'yi hortumlayan TELEKOM'un mucize formülü:

85 kuruşluk görüşme yap, 20 lira öde!..

E, alan hayrına almadı tabi...

Muhtemelen, satan da pijamasıyla boşuna satmamıştır!...

*Aıntıdır: Red Dergisi sayı 23, Ağustos, 2008-8 sayfa 26

Evet arkadaşlar telefon faturalarımızı ve yapılan haksızlıkları konuşalım istedim. Sizin durumlar nasıl :-)

aptallığın bile tam bana göre
çocuksun sen de
Eski 06-09-08, 14:13 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.097
Teşekkür etti: 3.026
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29718
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Valla vergiler anasının gözü gibi...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 06-09-08, 14:13 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.634
Teşekkür etti: 2.242
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bizde durumlar berbat hiç kullanmadıgımız halde ayda en az 15 ytl ödüyoruz
internet telefondan bagımsız bişey olsa hemen kapattıracam yazık ya kullanmadıgımız halde o kadar para veriyoruz

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (06-09-08)
Eski 06-09-08, 14:15 Çevrimdışı   #4
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
RüyaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
internet telefondan bagımsız bişey olsa hemen kapattıracam yazık ya kullanmadıgımız halde o kadar para veriyoruz
o hakkı zor da olsa elde ettik. bu konuyu inceleyebilirsin.
http://www.zamansiz.com/ozgur-adsl-i...r-t231648.html

çocuksun sen de
Eski 06-09-08, 14:17 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.634
Teşekkür etti: 2.242
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
o konuyu inceledim ama dogruluguna pek inanamıyorum böyle bişey yapmazlar zannetmiyorum
ozaman çogu insan telefonunu kapatır ve telekom telefondan para kazanamaz böyle bi riski göze alamazlar

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Eski 06-09-08, 14:22 Çevrimdışı   #6
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.626
Teşekkür etti: 1.418
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17550
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sinir stres yapmak için birebir bi konu ..

ne soylememizi istersin lanet okusak küfür etsek elimize ne gecer ..

İstersen cep tel ev tel iletişim keselim ..

Yada devleti olmadı hukumeti suclayalım ..

Elimize ne gecer ..

BAska dersenki ispatı burda bu serefsizler bizi kazıklamıs ki diyorsun meil atalım ulaştırma bakanlıgına gosterelim tepkimizi bak buna hayır demem e-danacılar olarak ben varım..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 06-09-08, 14:23 Çevrimdışı   #7
Doçent
Antikapitalistler

Ruhsal Durumum:
telekom bunun için cem yılmazı oynatmayacağına göre bu işler zamanla olacak. :-) Örneğin kredi kartları yıllık ücretleri için verilen hukuk savaşı tüketicilerin lehine olmuştur. Bu da onun gibi zamanla herkes tarafından bilinecek diye düşünüyorum ben.

çocuksun sen de
Eski 06-09-08, 14:37 Çevrimdışı   #8
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.426
Teşekkür etti: 4.150
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
vergiler acayip fazla internet sapıymış durumda kotayı aşsamda aşmasamda fazla fazla geliyor anlamadım gitti

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 06-09-08, 14:38 Çevrimiçi   #9
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 228
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4717
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
o zaman git yetkili makamlarda ara hakkını hepimiz biliyoruz bunu
boşuna burda insanları canını sıkarak ne kzanırsın ki

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
Eski 06-09-08, 18:37 Çevrimiçi   #10
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.573
Teşekkür etti: 5.389
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
valla sinir ya

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 06-09-08, 22:08 Çevrimiçi   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.082
Teşekkür etti: 2.530
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tutbenidüşmeden´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o hakkı zor da olsa elde ettik. bu konuyu inceleyebilirsin.
http://www.zamansiz.com/ozgur-adsl-i...r-t231648.html
Dilekçeyi yazdım, hala göndereceğim, her ay hiç kullanamamamıza rağmen bilmem kaç lira sabit kazık yemekten affedersiniz kaşar olduk...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 06-09-08, 22:10 Çevrimiçi   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.082
Teşekkür etti: 2.530
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25200
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Millete sinir yapacağınıza gidin hakkınızı arayın, yada susun birileri halk lehine bişeyler yapmaya çalıştıkça köstek olmaya ne kadar meraklısınız...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 06-09-08, 22:13 Çevrimdışı   #13
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
RüyaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
walla arkadaşlar ben bu işin en iisini yaptım die düşünüorum
hattı giriş we çıkışlara kapattırdım
sona sabit ücretli internet baglattım
şimdi ayda sadece 29.90 ödüyorum onun dışında tek kuruş ödemiorum

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
serhan89 (06-09-08)

Tags
sabit soygun