| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Antikapitalistler ![]() | Emperyalistlere satıldıktan sonra iki yılda 6.3 milyar YTL'yi hortumlayan TELEKOM'un mucize formülü: 85 kuruşluk görüşme yap, 20 lira öde!.. E, alan hayrına almadı tabi... Muhtemelen, satan da pijamasıyla boşuna satmamıştır!... ![]() *Aıntıdır: Red Dergisi sayı 23, Ağustos, 2008-8 sayfa 26 Evet arkadaşlar telefon faturalarımızı ve yapılan haksızlıkları konuşalım istedim. Sizin durumlar nasıl :-) ![]() aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.026
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla vergiler anasının gözü gibi...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.242
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizde durumlar berbat hiç kullanmadıgımız halde ayda en az 15 ytl ödüyoruz internet telefondan bagımsız bişey olsa hemen kapattıracam yazık ya kullanmadıgımız halde o kadar para veriyoruz Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (06-09-08) |
| | #4 | |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://www.zamansiz.com/ozgur-adsl-i...r-t231648.html ![]() aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de | |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.242
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o konuyu inceledim ama dogruluguna pek inanamıyorum böyle bişey yapmazlar zannetmiyorum ozaman çogu insan telefonunu kapatır ve telekom telefondan para kazanamaz böyle bi riski göze alamazlar Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.418
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinir stres yapmak için birebir bi konu .. ne soylememizi istersin lanet okusak küfür etsek elimize ne gecer .. İstersen cep tel ev tel iletişim keselim .. Yada devleti olmadı hukumeti suclayalım .. Elimize ne gecer .. BAska dersenki ispatı burda bu serefsizler bizi kazıklamıs ki diyorsun meil atalım ulaştırma bakanlıgına gosterelim tepkimizi bak buna hayır demem e-danacılar olarak ben varım.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #7 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.472
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telekom bunun için cem yılmazı oynatmayacağına göre bu işler zamanla olacak. :-) Örneğin kredi kartları yıllık ücretleri için verilen hukuk savaşı tüketicilerin lehine olmuştur. Bu da onun gibi zamanla herkes tarafından bilinecek diye düşünüyorum ben.
![]() aptallığın bile tam bana göre çocuksun sen de |
|
| | #8 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.150
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vergiler acayip fazla internet sapıymış durumda kotayı aşsamda aşmasamda fazla fazla geliyor anlamadım gitti Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman git yetkili makamlarda ara hakkını hepimiz biliyoruz bunu boşuna burda insanları canını sıkarak ne kzanırsın ki Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.389
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla sinir ya
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #11 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.530
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.530
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Millete sinir yapacağınıza gidin hakkınızı arayın, yada susun birileri halk lehine bişeyler yapmaya çalıştıkça köstek olmaya ne kadar meraklısınız... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #13 | |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hattı giriş we çıkışlara kapattırdım sona sabit ücretli internet baglattım şimdi ayda sadece 29.90 ödüyorum onun dışında tek kuruş ödemiorum ![]() ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (06-09-08) |
![]() |
| Tags |
| sabit soygun |
| Konu Seçenekleri | |
| |