Konu Seçenekleri
Eski 18-12-07, 15:22 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.019
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7168
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
bir şikayet

şimdi ben medyada olan bir tartışmada yazamıyorum bu nasıl bir uygulamadır...bir insanın görüşlerini belirtmesine neden engel olunuyor...yaptığınız uygulamaya anlam vermek gerçekten çok güç...düşünce özgürlüğünün engellenmesinin bir parçası gibi gözüküyor bana...uygulamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum...

saygılarımla

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti
Eski 18-12-07, 15:28 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Meydan bölümünde tartışmalara katılmak için 2 yol var;

1-Forum içerisinde aktifliğinizi artırıp özel üye statüsüne geçeceksiniz.
2-Forumda bulunan gruplardan birine üye olacaksınız.Gruba üye olmanız grup liderine kalmış.Onaylar veya onaylamaz..

Ama görünen o ki Antikapitalistler grubuna üye olmuşsunuz.Meydanda hala yazamıyorsanız yöneticiyle temasa geçmeniz en mantıklısı..

Yok imza falan!!!
Eski 18-12-07, 16:20 Çevrimiçi   #3

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.962
Teşekkür etti: 2.587
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:81529
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

http://www.zamansiz.com/meydan-bolum...ml#post1212266

Sorduğunuz konu ile ilgili açıklamalar burda yapılmış. Bilginize...

Meydan bölümüne yazıp yazamamanız ile ilgili yetkili bir kişi cevap verecektir.

Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program

" Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..."
Eski 19-12-07, 03:14 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.019
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7168
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
Tamam arkadaşlar sorunum çözüldü bu konuyu açtığım sırada internette bir sorun vardı sanırım..ya da siteden kaynaklanıyordu...acil yazmam gerektiği için hemen konu açtım...yöneticilere ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi unuyorum özellikle "secret" e teşekkürü bir borç bilirim...ayrıca konuyu şikayetler topiğine taşıyabilirsiniz...

saygılarımla

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Yutta barış dünyada barış

Biji Aşiti

Konu Seçenekleri