| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]() | bir şikayet
şimdi ben medyada olan bir tartışmada yazamıyorum bu nasıl bir uygulamadır...bir insanın görüşlerini belirtmesine neden engel olunuyor...yaptığınız uygulamaya anlam vermek gerçekten çok güç...düşünce özgürlüğünün engellenmesinin bir parçası gibi gözüküyor bana...uygulamanın tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum... saygılarımla ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Meydan bölümünde tartışmalara katılmak için 2 yol var; 1-Forum içerisinde aktifliğinizi artırıp özel üye statüsüne geçeceksiniz. 2-Forumda bulunan gruplardan birine üye olacaksınız.Gruba üye olmanız grup liderine kalmış.Onaylar veya onaylamaz.. Ama görünen o ki Antikapitalistler grubuna üye olmuşsunuz.Meydanda hala yazamıyorsanız yöneticiyle temasa geçmeniz en mantıklısı.. Yok imza falan!!! |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.587
Forum Gücü: 205 Forum Puanı:81529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/meydan-bolum...ml#post1212266 Sorduğunuz konu ile ilgili açıklamalar burda yapılmış. Bilginize... Meydan bölümüne yazıp yazamamanız ile ilgili yetkili bir kişi cevap verecektir. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam arkadaşlar sorunum çözüldü bu konuyu açtığım sırada internette bir sorun vardı sanırım..ya da siteden kaynaklanıyordu...acil yazmam gerektiği için hemen konu açtım...yöneticilere ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi unuyorum özellikle "secret" e teşekkürü bir borç bilirim...ayrıca konuyu şikayetler topiğine taşıyabilirsiniz... saygılarımla ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |