Konu Seçenekleri
Eski 21-06-08, 20:11 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

umitsuha - ait Avatar
Genel Mesajlar: 596
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:1374
umitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bir yardım edin yav!.

cümleten selamun aleykum herkese kolay gelsin bu sabah bir adet domain bir adetde hosting aldım basit içerikli olan kendi tasarımımı cuteftp ile yükledim sabah iyiydi çalışıyordu şimdi birkaç yerini değiştireyim dedim sitenin düzelttim yükledim ancak gözükmüyor şimdi programda yüklediğim dosyalar gözüküyor ancak siteyi açınca gözükmüyor bi el atın bi yardım edin valla çok makbule geçecek size zahmet ya

DEĞMEZSİN AĞLAMAYA!.. BİTİP TÜKENMİŞ ÖMÜR.. HERŞEYİMİ HARCADIM UĞRUNA ÇOK (APTAL)MIŞ BU GÖNÜL...
Eski 21-06-08, 20:15 Çevrimiçi   #2
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
edeyim
msn den görüsürüz...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Mesaja teşekkür eden:
umitsuha (21-06-08)
Eski 21-06-08, 20:38 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

umitsuha - ait Avatar
umitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuşumitsuha üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tamamen benim cahilliğim ve dikkatsizliğimden kaynaklanmış accaip arkadaşıma çok teşekkürler halloldu sorun çözüldü

DEĞMEZSİN AĞLAMAYA!.. BİTİP TÜKENMİŞ ÖMÜR.. HERŞEYİMİ HARCADIM UĞRUNA ÇOK (APTAL)MIŞ BU GÖNÜL...
Eski 21-06-08, 20:39 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.557
Teşekkür etti: 5.137
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben de tam yardım edicektim
neyse çözülmüş

Parmaklar arasından akan o tutkunun esir aldığı bir Temmuz gecesi mağduruyum.
Gel dedin,geldim
Sus dedin,sustum
Ve hala da suskunum
Şimdi
Siz de susun
Kocaman bir sessizlik yasayalım
Hep beraber
...
Eski 21-06-08, 20:45 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

umitsuha - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
çözüldü yw sağolun accaip kardeşim sayasinde problem ortadan kalktı

Mesaja teşekkür eden:
13. (21-06-08)
Eski 21-06-08, 20:48 Çevrimiçi   #6
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 984
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
Alıntı:
umitsuha´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çözüldü yw sağolun accaip kardeşim sayasinde problem ortadan kalktı
bişey değil herzaman burdayım

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Konu Seçenekleri