| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]() | bir yardım edin yav!.
cümleten selamun aleykum herkese kolay gelsin bu sabah bir adet domain bir adetde hosting aldım basit içerikli olan kendi tasarımımı cuteftp ile yükledim sabah iyiydi çalışıyordu şimdi birkaç yerini değiştireyim dedim sitenin düzelttim yükledim ancak gözükmüyor şimdi programda yüklediğim dosyalar gözüküyor ancak siteyi açınca gözükmüyor bi el atın bi yardım edin valla çok makbule geçecek size zahmet ya
|
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamamen benim cahilliğim ve dikkatsizliğimden kaynaklanmış accaip arkadaşıma çok teşekkürler halloldu sorun çözüldü |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.137
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de tam yardım edicektim ![]() neyse çözülmüş Parmaklar arasından akan o tutkunun esir aldığı bir Temmuz gecesi mağduruyum. Gel dedin,geldim Sus dedin,sustum Ve hala da suskunum Şimdi Siz de susun Kocaman bir sessizlik yasayalım Hep beraber ... |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çözüldü yw sağolun accaip kardeşim sayasinde problem ortadan kalktı
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | 13. (21-06-08) |
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |