| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | biri beni dinlesin lütfen .isteğim var'!!!!!!!!!
keman dersleride konulab lirse daha da iyi olacak diye düşünüyorum internette bulamadım modlara ve özelüyelere duyurulur Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ımmm.... aslında güzel bişey ama ... keman la uğraşan birisi olursa daha iyi olur öle bi ders .. mesela ben ders vermeye başlasam ..... bildiğinide unuttururum bişey bilmediğimden .... varsa keman la ilgilenenler ... böle bişey yapılabilir tabi.... bakalım konu yeni açıldı ... okuyanlar ne cevap yazarlar ... |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:80 ![]() |
ben kemanla uğraşıorum ama bu raya bişeyler yazabilecdek kadar yeterli bir bilgim yok daha .... ilgilenen ler olursa çok sevinecem eminim . ben gibi daha bir çok kişi bu nu beklior olacak
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
harbi yapsak öle bişiler iyi olur ben keman deil ama gitar konusunda bildiğim kadar yardımcı olurum
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 716
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:27494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuyada yer verilebilir isteklerin artması beklenmemeli bir başlık altında bilgiler toplanabilir ' belki benim kağıt param, bir şekilde, döne dolaşa senin cebine girmiştir... (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |