Konu Seçenekleri
Eski 25-05-08, 21:27 Çevrimdışı   #1
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
Björk @Kuruçeşme Arena - İstanbul

Dünyanın en başarılı bayan vokallerinden, İzlandalı sanatçı BJÖRK, son albümü Volta'nın Dünya Turnesi kapsamında 3 Ağustos'ta İstanbul'da!

- Etkinlik ayaktadır.
- Etkinlik mekanına fotoğraf makinesi,kamera,ses kayıt cihazı vb.alınmayacaktır.

Ayakta: 90,00 YTL
Sahne Önü: 300,00 YTL

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 29-07-08, 11:23 Çevrimdışı   #2
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
gitmek isteyip de bileti pahalı bulanlar bana ulaşsın.. indirimli bilet verebilirim.. hatta bakarsınız ücretsiz bile ayarlayabilirim (davetiye)..

o gün björkle tanışacağıma hala inanamıyorum

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım

Konu Seçenekleri