| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Bu da ben cinsherif ![]() ![]() ![]() Yakışıklıyım demedim hiç bir zaman... Kimsenin beğenmesinide beklemem... Buyum ben Öyle yada böyle... ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.415
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ) HAde Hade Yakışıklısın .. Bırak bole mutevazi olma Yakışıklıyım de Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | cinsherif (05-07-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DEMEM ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.098
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cins adam cins qibime qeldi harbiden BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasım ıcın sagl guzel resımler... Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.937
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hamit Altintopa mi benziyor ne Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.098
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.937
Forum Gücü: 184 Forum Puanı:81913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | He Hamit Cok Normal Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim.. Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim.. Taştım, dağdım, kum oldum geldim.. Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim.. Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim..! |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | he he he abim ya o benim ![]() o da cins ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #11 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 102
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışıklı çıkmışsın Allah gönlüne göre versin
yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek ... |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amin allah herkezin gönlüne göre versin ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.024
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29718 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel resimler ![]() paylaşım için sağol,,, ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #14 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:36133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepimiz hamidiz hepimizi cinsiz ![]() resimler güzel Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahanda bir cins daha var forumda![]() ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.066
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoş resimler cins abey |
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:36133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
heee valla yeni anladım...
![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #19 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cins (: en az nickin kadar güzel resimler . Afra tafra off pofff (: |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi ![]()
Nickimi değiştirsemmi ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |