Konu Seçenekleri
Eski 05-07-08, 19:58 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 764
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Bu da ben cinsherif

Yakışıklıyım demedim hiç bir zaman...
Kimsenin beğenmesinide beklemem...
Buyum ben Öyle yada böyle...

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Efendi (05-07-08), Keşkeşan (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:00 Çevrimiçi   #2
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.614
Teşekkür etti: 1.415
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17403
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
) HAde Hade Yakışıklısın .. Bırak bole mutevazi olma Yakışıklıyım de

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:04 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
DEMEM

Eski 05-07-08, 20:06 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.289
Teşekkür etti: 1.098
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21311
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
cins adam cins qibime qeldi harbiden

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:07 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
paylasım ıcın sagl
guzel resımler...

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 05-07-08, 20:07 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
teşekkürler

Eski 05-07-08, 20:16 Çevrimiçi   #7
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.016
Teşekkür etti: 2.937
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81913
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hamit Altintopa mi benziyor ne

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:16 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.289
Teşekkür etti: 1.098
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21311
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
olduu cins bu adam

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:18 Çevrimiçi   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.016
Teşekkür etti: 2.937
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81913
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
He Hamit Cok Normal

Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim..
Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, evladım dedim..
Taştım, dağdım, kum oldum geldim..
Beni Tanrı'ya tekrar inandırabilir misin?
Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim..
Şimdi beni biraz sevebilir misin?
Ben geldim..!

Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:20 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
he he he abim ya o benim
o da cins

Eski 05-07-08, 20:21 Çevrimdışı   #11
Stajyer
Antikapitalistler

Efendi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 94
Teşekkür etti: 102
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:851
Efendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuşEfendi üç beş tanıdığı olmuş
yakışıklı çıkmışsın Allah gönlüne göre versin

yürümek;
dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup,
kelleni orta yere
yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek ..
yürümek;
yolunda pusuya yattıklarını,
arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek ..
yürümek;
yürekten gülerekten yürümek ...
Mesaja teşekkür eden:
cinsherif (05-07-08)
Eski 05-07-08, 20:23 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Efendi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yakışıklı çıkmışsın Allah gönlüne göre versin
Amin allah herkezin gönlüne göre versin

Eski 05-07-08, 21:31 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.090
Teşekkür etti: 3.024
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29718
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel resimler

paylaşım için sağol,,,

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 05-07-08, 21:41 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.629
Teşekkür etti: 2.115
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:36133
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hepimiz hamidiz hepimizi cinsiz

resimler güzel

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 06-07-08, 00:36 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepimiz hamidiz hepimizi cinsiz

resimler güzel
Ahanda bir cins daha var forumda

Eski 06-07-08, 08:45 Çevrimdışı   #16
Doçent
Genel Mesajlar: 2.560
Teşekkür etti: 3.066
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hoş resimler cins abey
Eski 06-07-08, 09:03 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.629
Teşekkür etti: 2.115
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:36133
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
cinsherif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahanda bir cins daha var forumda
yenimi anladın

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 06-07-08, 13:48 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
heee valla yeni anladım...

Eski 06-07-08, 15:49 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 170
Forum Puanı:69218
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Cins (:

en az nickin kadar güzel resimler

.

Afra tafra off pofff (:
Eski 06-07-08, 21:02 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Nickimi değiştirsemmi

Konu Seçenekleri