| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Bu Hukuk Saldırısına Dur De! Ferhat Gerçek, sırtından isabet eden polis kurşunu ile sakat kaldı. Ferhat'ı vuran polis tutuklanmadı, yargılanmadı... Adalet istemiyle kendisini vuran polis hakkında suç duyurusunda bulunan Ferhat'a, 'nitelikli mala zarar vermek'ten 15.4 yıl hapis istemiyle dava açıldı... Halk Cephesi İstanbul, Şişli Meydanı'nda düzenleyeceği açıklamaya tüm kişi ve kurumları davet etti. Ferhat Gerçek; 07 Ekim 2007’de, Yenibosna’da, Yürüyüş Dergisi dağıtırken, polis tarafından sırtından vurularak sakat bırakıldı. Kontrgerillanın yargısı sorumlu ve suçluları cezalandırılmak yerine, Ferhat’ı 15 yıl 4 ay hapisle cezalandırmak istiyor. Ferhat Gerçek şahsında, Temel Haklar ve Özgürlükler mücadelesi veren devrimci, demokrat, ilerici ve muhaliflere yönelik bu hukuk saldırısına dur demek için yapacağımız basın açıklamasına tüm kişi ve kurumları davet ediyoruz. TARİH: 29 TEMMUZ 2008/SALI SAAT: 13.30 YER: ŞİŞLİ MEYDANI Halk Cephesi Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |