| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Bu şarkıyı duyduğunda nerelere gidiyorsun....
Arkadaşlar çoğumuzun anıları taze değil o yüzden belki bu konu biraz o anları yaşatmaya devam eder DÜŞÜNCESİYLE AÇILMIŞTIR... Oyunu tarif etmek gerekirse... Üsteki bir şarkı adı yazacak ve alttakide o şarkıyı dinlediği zaman (anısı varsa)aklına ilk gelenleri paylaşıp yeni bir şarkı adı yazacak... Şimdiden kolay gelsin ![]() İLK ŞARKIMIZ: BARIŞ MANÇO - GÜLPEMBE ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.452
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babam geliyor aklima(: Sezen aksu- Sen Aglama Tek rakibim Türk Hava Yollari ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.096
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küçüklüğüm (: Yonca Lodi-Sana birşey olmasın . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lise 1'de aşık olmuştum, defterimi almıştı çocuk, notları geçirecem demişti, bu şarkıyı yazmıştı en arkaya. ![]() İsmail. Güzelmiş. ![]() Levent Yüksel - Zalim ? iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahi Olmayan Biri Geliyo Aklima Sezen Aksu - Ah Istanbul |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mecburiyetten dolayı bırakıp gideni özlemem:( grup110=hep beni sevsen ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.795
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi tanıdığımın ölen sevgilisine söylediği şarkıdır bu ![]() İlhan İrem--Bal Ağızlım Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hic bi yere goturemiyo bilmiyom parcayi (: Gece Yolcuları - Hüzün |
|
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.143
Forum Gücü: 248 Forum Puanı:110570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraralar Hoşgeldin hüzün gülmüyor yüzüm diye bas bas bağırdığım bir şarkıydı Çok severim.. ![]() Sezen Aksu - Herkes Yaralı
|
|
| | #10 |
Depresyona Girdigimde Tracklist'imde En Ust Siralarda Yer Alan Parca Ebru Gundes'inde Cok Guzel Seslendirdigi Parca. Ebru Gündeş - Ben Olmayınca |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 437
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dnlemem.. piiz-vazgeç gönül Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 676
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o... tarkan - kuzu kuzu ? ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
| | #13 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bzm yazlık ))))))neşet ertaş zahidem (:::::::::: ♥Yinede akLımdaSın Sadece uzaktaSın..♥ |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 437
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay kuzen gelio aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() redd-prensesin uykusuyum Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 yil önce'sine gidiyorum,EaGLe geliyo aklima..(= Aylin Aslim - 4 gün 4 gece =) S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 714
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha dinleme fırsatı bulamadım... barış akarsu - amasra ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #18 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen yaz ![]() gökhan özen:canözüm konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç bir yere =S çelik - ask benim kod adim (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.795
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hiç bir yere ![]() emel-hovarda bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |