Konu Seçenekleri
Eski 18-05-08, 14:19 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
iyi Buda ben bakalım beğenecekmisiniz :)

Baktım ki herkescikler resimlerini ekliyor hepsi güzel bi çirkin eksik dedim bunların arasında bende bi kaç fotomu eklim dedim Buyrun arkadaşlar ama alıştıra alıştıra söleyin biliyorum çirkinim

2 sene önceki halim .. bu

Bunu koymucaktım ark ısrar etti

O gün süper oynamıştım

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
ρяєηѕєѕ (18-05-08), ραѕα (19-05-08), AяiηηA (18-05-08), black_love (19-05-08), hükümsüz (18-05-08), küçükP€ri (19-05-08), Maçakızı (18-05-08), nesquik (19-05-08), roza (18-05-08), ufuk_08 (18-05-08), Virane (18-05-08), _buse_ (13-06-08), ~C@dY~ (19-05-08)
Eski 18-05-08, 16:05 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

Sp@vVn - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.361
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2915
Sp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyorSp@vVn çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hadi len nere süper oynadın

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...

O zaman warsın diyorum her saniye.
Eski 18-05-08, 16:31 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.096
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Amanda amaan kimin resmi varmı$ burdaa
Kim Çirkin Ya
Çirkin diyeni yanıma yoLLayın

Beğendik Tabe

Ne dicemi BiLiosn

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (18-05-08)
Eski 18-05-08, 16:36 Çevrimdışı   #4
Asistan

hükümsüz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 247
Teşekkür etti: 38
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:293
hükümsüz ara sıra gören oluyorhükümsüz ara sıra gören oluyorhükümsüz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
resimler güzel paylaştıgın için teşekkürler ama ben seni sanki biryerden tanıyorum
hadi hayırlısı

:
seni denizlerdeki kum tanelerinden
gökyüzündeki yıldızlardan daha çok seviyorum

CANIM TÜRKİYEM
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (18-05-08)
Eski 18-05-08, 16:39 Çevrimdışı   #5
Dekan
Antikapitalistler

roza - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.293
Teşekkür etti: 6.375
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:26011
roza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazroza tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eniştemiz oluyosun şuan sanırım
tesekkürler paylaşım için (: yakışıosunuz

Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz.
hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık
canımız hiç bu kadar yanmadı
tanrım
ne darbeler ne yangınlar kentlerde
biz soluk soluk
her satır boslugunda sevdamız
biz vardık
varız.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ρяєηѕєѕ (18-05-08), by_chance (19-05-08)
Eski 18-05-08, 17:17 Çevrimdışı   #6
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
güzeL resimLer (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (18-05-08)
Eski 18-05-08, 20:46 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Hepinize teşekkür ederim bu güzel msj larınız için

Eski 18-05-08, 21:54 Çevrimiçi   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.630
Teşekkür etti: 2.115
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:36133
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beeenmek ne kelime bred pit b.q yemiş yanında

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (19-05-08)
Eski 19-05-08, 10:55 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genç Kuvvet

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.945
Teşekkür etti: 3.096
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33477
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
beeenmek ne kelime bred pit b.q yemiş yanında

.

-
Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (=

,
Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor...
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (19-05-08)
Eski 19-05-08, 11:05 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.201
Teşekkür etti: 3.542
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:62922
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kim çirkinmiş bakalım

gökhan seni yiyebilirmiyim

allah mutluluğunuzu bozmasın canımsınız

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ρяєηѕєѕ (19-05-08), by_chance (19-05-08)
Eski 19-05-08, 22:10 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler başta abloşum olmak üzere

Eski 19-05-08, 22:12 Çevrimdışı   #12
Stajyer

black_love - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 31
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:85
black_love ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
saol paylaşım içinn

İstemem söyleme bir tek kelime
Sen de eller gibi adımı unut
Değmesin artık hiç elin elime
Sar yeni aşkını benim yerime
Sen de eller gibi adımı unut...
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (19-05-08)
Eski 19-05-08, 22:12 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:12461
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
ben beğenmedim seni daha yakışıklı bekliodum deermişim nedir bu beni beğenmiceksiniz tribi anlamış değilim yaa iyisin iyi

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Mesaja teşekkür eden:
by_chance (19-05-08)
Eski 20-05-08, 17:01 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Teşekkürler

Konu Seçenekleri