| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Baktım ki herkescikler resimlerini ekliyor hepsi güzel bi çirkin eksik dedim bunların arasında bende bi kaç fotomu eklim dedim Buyrun arkadaşlar ama alıştıra alıştıra söleyin biliyorum çirkinim ![]() ![]() ![]() 2 sene önceki halim .. bu ![]() Bunu koymucaktım ark ısrar etti ![]() ![]() O gün süper oynamıştım ![]() Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi len nere süper oynadın Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #3 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.096
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amanda amaan kimin resmi varmı$ burdaa ![]() Kim Çirkin Ya ![]() Çirkin diyeni yanıma yoLLayın ![]() Beğendik Tabe Ne dicemi BiLiosn ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (18-05-08) |
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 38
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimler güzel paylaştıgın için teşekkürler ama ben seni sanki biryerden tanıyorum hadi hayırlısı :seni denizlerdeki kum tanelerinden gökyüzündeki yıldızlardan daha çok seviyorum CANIM TÜRKİYEM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (18-05-08) |
| | #5 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.375
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eniştemiz oluyosun şuan sanırım ![]() tesekkürler paylaşım için (: yakışıosunuz ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 614
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize teşekkür ederim bu güzel msj larınız için Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.115
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:36133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beeenmek ne kelime bred pit b.q yemiş yanında Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (19-05-08) |
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.542
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:62922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim çirkinmiş bakalım ![]() gökhan seni yiyebilirmiyim ![]() allah mutluluğunuzu bozmasın canımsınız ![]()
|
|
| | #11 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler başta abloşum olmak üzere Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:85 ![]() ![]() |
saol paylaşım içinn
İstemem söyleme bir tek kelime Sen de eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sen de eller gibi adımı unut... |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:12461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben beğenmedim seni daha yakışıklı bekliodum deermişim nedir bu beni beğenmiceksiniz tribi anlamış değilim yaa iyisin iyi ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |