| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Bülent Ersoy: Oğlum olsa askere göndermezdim
İSTANBUL (25.02.2008)- Popstar Alaturka yarışmasına dün kara harekatı tartışması damgasını vurdu. Bülent Ersoy, “Oğlum olsa askere göndermezdim” dedi. Ersoy, “Başkalarının savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem” ifadesini kullandı. Masa başında entrikalarla savaşlar yapılıyor “Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani?” diye sorun Ersoy, “Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar” şeklinde konuştu. Bülent Ersoy, “Başkalarının savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem” vurgusunda bulundu. “Şimdi masa başındaki savaşlar entrikalarla yapılıyor. Orası yazıyor, herkes de onu oynamak zorunda kalıyor. Birileri kalkacak masa başında 'sen bunu yapacaksın' diyecek, ben de doğurduğum çocuğu toprağa vereceğim” şeklide konuşmasını sürdüren Ersoy'un sözleri salonda alkışlarla karşılandı. Neden köklü bir çözüm bulunamıyor? Bülent Ersoy, MHP'li Ebru Gündeş'in, “İnşallah Allah bana bir oğul nasip eder de anlı şanlı askere yollarım" ırkçı şoven çıkışına da “Ondan sonra da ölüsünü eline alırsın” diye yanıt verdi. Ersoy, kirli savaşın “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ezberini tekrara programın sunucusuna ise, “Hep bunu söylüyoruz. Hep bunu söylüyoruz. Söylüyoruz... Çocuklar gidiyor, kanlı gözyaşlar, feryatlar klişeleşmiş... Niye oyuncak oluyoruz? Neden buna köklü bir çözüm bulunamıyor? Ben buna hırslıyım. Neden hep boşa kürek sallıyoruz?” sitemiyle karşılık verdi. _____________ Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi) | -misspasha- (26-02-08), ALoNe CoVBoY (26-02-08), Bir Ben Eksiktim (01-03-08), biTsEdE_giTsEk (26-02-08), KartofeL (27-02-08), Kayıp_Şair (27-02-08), mvovh (27-02-08), Olimbera (27-02-08), p0lly (26-02-08), RüyaM (27-02-08), s!mg€ (27-02-08), Scнiивея (26-02-08), sonsuus (27-02-08), Tuğrul Bey (26-02-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inanmıyorum... bülentle aynı fikirdeyim bülentçiiğğim . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.630
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok doğru söylemiş Bülent Ersoy tebrik ederim... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.441
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında bülent ersoydan beklemiyordum bu türde bi davranış ve CESARET,ama inş oda sürgün yemez bu söylediklerinden dolayı,çünkü türkiyede doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sözü çok etkin...zaten bende anlamış değilim o ölen asker ailelerini hele hele analarını ? vatan sağolsun deniyor,bi oğlum daha olsa onuda yollarım vs gibi iç parçalayıcı laflar...başkalarının çirkin savaşı,çıkarları uğruna yapılan bu savaşta gencecik yaşında hayata veda eden gençlerin günahı nedir ? ALLAH hayır etsin sonumuzu...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | -misspasha- (26-02-08), ALoNe CoVBoY (26-02-08), HANNİBAL (28-02-08), sonsuus (27-02-08), ufuk_08 (27-02-08) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç hayırlı bi son göremiyorum ama... yine de öyle dua edelim . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.523
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimi babalar oğullarını askere gönderir, tabutunu alırlar, kimi babalar ise sahte çürük raporuyla amerikalara kaçırırlar, sabi sübyanla evlendirirler,marifetmiş gibi de ifşa ederler. ölenlerle ölmeyenlerin farkı burda. biz doğuştan almışız babayı. bülent ersoyla aynı fikirdeyim. şimdide kapalı kapılar ardında dönen afganistana asker pazarlığı çıktı. hadi hayırlısı
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.391
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:46698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bülen Ersoya Suc Duyurusunda bulunuldu. Gencleri Ordudan , Askerlik görevinden sogutmaya calistigi gerekcesiyle... Kendi yumusakligindan yapamadi ya kimsenin yapmasini cekemiyor. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 940
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama doru söylüyor biz kendi savaşımızı yapmıyozki biz başkalarının oyunu içersinde can veriyoruz
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #10 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi bu olaydan sadece bunumu çıkardın sen kardeş ? yani onun özel durumunu çıkardın öylemi ? bende kendisini sevmem ama doğruya doğru konusalım ?
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:46698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ama kizginligimin verdigi bir tepki. Ne yani , herkes onun gibi mi yapsin. Kimse oglunu askere göndermesinmi , Ondan sonra terörist saldirilarinda kendisi kurtarir vatani. Artik neresiyle kurtarir bilmem Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (28-02-08) |
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
olamazda ![]() bence Türkiyenin halini anladık tekrardan düşünce özgürlüğünün olmadıı bi ülkede yaşıyorz | |
|
| | #13 | |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:46698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben vatanimi korurum. Vatanim demek anam , babam, kardeslerim demek. Bu benim görevim Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya kardeş niye yanlış anlaşılıyor hep ? dememişki kimse askere gitmesin,askerele ölümde dememiş ? sadece ölümler olmasın demiş,analar ağlamasın demiş,başkalarının masa basındaki hesapları için gencecik fidanlar ölmesin demiş ?
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.452
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kokos gondermezdi tabi basardi parayi gondermezdi ,, ya kiz olmama ragmen yuregim cizlior boyle durumlara.. Ya gitmek zorunda olanlar . Tek rakibim Türk Hava Yollari ![]() |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:46698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ben olsam Oglumu Askere göndermem " de demis.
Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vatanı korumuyoruz ki biz daha çok batağa giriyoruz
|
|
| | #18 |
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim oğlum olsun bende göndermem diyorum...
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (28-02-08) |
| | #19 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.642
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:94356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tartışmanıza burda devam edin arkadaşlar gündem siyaset bölümünü meşgul etmeyin boşuna konu diğer tartışmalar taşındı ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |