| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Bunları okumadan sitelere tıklamayın DijitaL sağduyunu kuLLan, hemen tıkLama...!!! İnternet güvenlik şirketlerinden Symantec'ten, internet kullanıcılarına önemli tavsiyeler: • Şüpheli e-postalarla gelen linkleri tıklamayın. • Bilinmeyen bir kullanıcının gönderdiği e-postalarda bulunan ekli dosyaları açmayın. • Veri sızdırılması, hacking ya da diğer kötü niyetli aktiviteler sonucunda oluşabilecek dolandırıcılıklara karşı tetikte olmak için kredi kartı ekstrelerinizi düzenli olarak kontrol edin. • Özellikle de yılbaşları vs. gibi yoğun alışveriş dönemlerinde çevrimiçi alışveriş yaparken her zamankinden çok daha temkinli davranın. Kredi kartı numaranızı isteyen web sitelerinde kilit sembolü ve URL'de bulunan s harfini mutlaka kontrol edin • Kimlik koruması, güvenlik duvarı, antispyware, antivirus gibi nosyonlar içeren bir internet güvenliği çözümünü kullanmaya devam edin. Windows® XP gibi işletim sistemlerini, Internet Explorer gibi web tarayıcılarını ve RealPlayer ya da iTunes gibi diğer uygulamaları, güncelleştirilmiş güvenlik yamaları ile koruyun. Mobil cihazlarınızı da korumayı unutmayın. • Dijital sağduyunuzu kullanın. Çevrimiçi ortamda birisi size güvensiz bir imaj çiziyorsa, sohbetinizi çok ileri seviyeye taşımayın. ALINTIDIR.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.446
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:58347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben tıklarım herseye durduramıyrum kendimi ![]() "yağmurlar yağdığında; biri geçerken yanından, ellerine tutunur... yağmurlar durduğunda; biri kaybolur aniden, bilerek unutulur, unutulur..." "Ben, yani herneyse, unut gitsin" |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:21659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler bilgi için ![]() LaYy lA LAyyyY Es Geç yoksa ,, bitmişse.. Es geç hayatı Zorluklar yenilmişse Es geç .., Bakma arkana Ve es Geç Hayatını Yaşa..!!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |