| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | bütün arkadaşlara bi önerim var arkadaşlarr burasıı paylaşım forumu arkadaşlarımız büyük uğraşlar vererek güzel yararlı konular bizimle paylaşıyolar ama ben bakıyorumki kimse bi teşekkür msj ı yazmamış.Bu yüzden insanın şevki kırılıyo bidaha bişi paylaşmak istemiyor.KAliteli güzel paylaşımların devamını gelmesini istiyorsanız benim size önerim bi teşekkürü çok görmeyin.İnsanları daha çok paylaşıma sevk etmek için bi teşşekür msj ını çok görmeyin.Bİlgi paylaştıkça çoğalır |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | bLaCk_jaCkaL (21-12-07), DR_GoKiSsS (21-12-07), Mes-uT (19-12-07), scabiyersto (19-12-07), `Hiperaktif (19-12-07) |
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.792
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür butonu zaten o görevi görmesi için eklenmiştir... ama tabi düşüncelerini yazmak isteyen hiç kimseye biz karışmayız tabi seviyesiz ve üst üste mesaj atmadığı sürece... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece "Teşekkür ederim" mesajları üyelerimizin ve bizim konu hakkındaki olumlu/olumsuz düşünceleri kaçırmamıza neden oluyor..Örneğin 20 tane teşekkür mesajın dan sonraki her hangi bir fikir yada öneride görmezlikten gelinebilir nasıl olsa teşekkür mesajıdır denilebilir. Bu yüzden ; ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `Hiperaktif (20-12-07) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürü butonlardan yapabiliriz. Teşekkür mesajı yazmak bence boş kalabalığa neden olur...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ALoNe CoVBoY (20-12-07), And (20-12-07) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürden çok yorum mesajlarına değinmek istedi heralde arkadaş, haklı da ![]() emek verilerek hazırlanan güzel bir çalışmanın ardından(eğer ilgimizi çeken bir konuysa elbette) nasıl olduğu konusunda bişeyler yazılmalı bence.gerekirse fikir beyan edilip daha güzel nasıl olabileceği söylenmeli.kuru bir teşekkkür insanın şevkini kırabilir gerçektende.. Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #6 | |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönlendirici eleştiriler olursa daha iyi olur.kastetmek istediğim sadece teşekkür deil insanın kendi yorumu.bende katılıyorum sadece teşekkürün görüntü kirliliği olduğna.kimileri hiç okumadan saol paylaşım için teşekkür yazıyor |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 2.685
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadece teşekkürler yazacaksanız hiç yazmayın arkadaşlar. Bunun için 'Teşekkür et' button'u var. Onu kullanın. Beklemiyor ve illa sizden istemiyoruz ama yorum getirirseniz ne mutlu ne güzel. Katılımınız ve forumda ayrıcalıklarınız artar. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaRuKa (20-12-07) |
| | #9 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ortada adam akıllı konu yok ki bizde dolu dolu teşekkür edelim en azından şahsen ben var mı? (yok) hep komik resim bölümünde konular var ha birde meydan da bayık tartışma konuları bunlar teşekkürü haketmiyor kusura bakmayın ama en azından benim teşekkürümü vede yorumumu Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #10 | |
Teşekkür etti: 2.685
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eğer sizin teşekkürünüzü veya yorumunuzu hak etmiyorsa etmeyin. Bundan bizde mutlu oluruz, forumumuzda samimi ve seçici olduğunuz için. ![]() Eleştirmek en kolayı, bundan ziyade siz kendi 'Adam akıllı' kriterlerinize göre konu açın ve insanlar onu eleştirsin, kötülesin; yada çok beğensin teşekkür etsin, yorum getirsin. ![]() Kötüyü söylemek her zaman kolaydır, mühim olan kötülüklerin içinde bile iyiyi ayıklayıp onlara değer vermektir... | |
|
| | #11 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | suan durgun zamanımdayım sadece okumak icin bulunuyorum be smyrna yoksa acardım Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür butonu bunun için var Smyrna ve T-Mac arkadaslarıma katılıyorum extra bişiler yazmak isteyenler yorumlarını yapabilirler bence |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dini Konuları Bir Çatı Altında Toplamak İçin Bir Bölüm Açılması Gerekiyor.. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #14 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkür ederim böyle bir yazıya gerek duyduğun için ben çok paylaşım yapıyordum ama herkes bakıp geçiyordu yani yalanda söylemiyorum isterseniz paylasımlarıma bakın ve ordaki yorum teşekkür ve görüntülenmeye bakın bazı arkadaslar teşekkür ederek bişiler kaybediceklerini düşünüyorlar sanırım Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |