| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Bütün grupların veya grup kurmak isteyenlerin dikkatine Grupların sadece meydan bölümünde aktif olması yerine bütün forum geneline yayılması ve faaliyet göstermesinin daha etkin olacağını düşündük. Bu sebeple her grup belli bir kategoriye eklenildi. Grubun ekli olduğu kategori grubun toplanma noktası olarak değerlendiriliyor. Özel baslıkları bu sebeple ilgili kategoriler altına taşındı. Ayrıca bu konseptle birlikte sadece ideolojik düşünce değil ayni zamanda paylaşım ruhlu veya eğitim amaçlı grupların başvurularını da değerlendireceğiz. Meydan bölümü bütün grupların tartışabileceği veya ortak eserler çıkarabileceği objektif alan olarak kalmaya devam edecek. Bugüne kadar oluşmuş grupların dağîlimi su şekilde: Adg = Meydan Antikapitalistler = Meydan Bilinçlendirme = Eğitim Düşünürler = Genel kültür Müzik Grubu= Müzik paylaşım bölümü Grup liderlerinin bulundukları bölümler hakkında geliştirmeye yönelik önerilere yönetim olarak açığız. İlgili bölüm möderatörlerine fikirlerinizi iletmeniz dâhilinde her biri değerlendirilecektir. Bundan sonra grup müracaatlarında henüz bir grubu olmayan kategoriler için başvuruları öncelikli tutacağız. Forum geneline duyurulur. Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| | #2 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 2.976
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:28731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir uygulama forum adina... herkez icin hayirli olsun.... ![]() Unutursun için yana yana Unutursun ölüm sana bana Zaman basıp kanayan yarana Unutursun, unutursun.. |
|
| | #3 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selam .. ''Grubun ekli olduğu kategori grubun toplanma noktası olarak değerlendiriliyor.'' bu cümleyi biraz daha açıklayabilir misiniz .. |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selam ''Adg = Meydan Antikapitalistler = Meydan'' bu dağılımla biz ve agd meydan bölümünde mi daha aktif olmalıyız ; yoksa diğer bölümler için de mi geçerli bu aktiflik ...yoksa dağılımlara göre mi sınırlı olacak .. mesela biz ve agd ''meydanda '' diğerleri de bağlı oldukları kategorilerde mi aktif olmalı ?.. teşekkürler .... |
|
| | #5 | |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Mecaz anlamda grubun yuvası diyebiliriz Daha fazla açmak gerekirse düşüncemiz bölümleri önce ilgili bölüm möderatörlerin sonra grupların sahiplenmesi yönünde. Ayrıca zaman içersinde ev sahibi gruplara ilgili bölümlerde birtakım ayrıcalıklar tanımayı düşünüyoruz. Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz | |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | peki.. Alıntı:
neyse zaman içinde daha iyi göreceğiz her şeyi , teşekkürler ... | |
|
| | #7 | |
![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:17429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ama bu aktiflik acısından elbette sadece meydan bölümünde faaliyet göstermelisiniz anlamına gelmiyor. Biz bir grubu değerlendirirken kendi bölümündeki duruşu baz aldığımız noktalardan sadece biri . Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz | |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grubların aktifliğini sagladıgı gibi forum geneline de yayılmasına ve dahi bir düzene rast gelinmesini saglayan bu uygulamayı takdirle karsılıyorum.
|
|
| | #9 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 291
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forum genelinde gruplarin kendilerini meydan bölümüyle kisitlamalarindan hep bir rahatsizlik duymustum.Bu güzel uygulama icin tesekkür ederim kendi adima ![]() Mutluluk oyununa geç kalan ölü kuşlarla geldim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |