| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() | Buu nasıl blurum?
Arkadaşlar benim ekren kartım nvidia. ancak güncelleme yapacam hangi tip olduğunu bulamadım lütfen yardım... ![]() Spor Grubu |
|
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | everest yükle BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ekranın boş bir köşesinde sağ tıkla/özellikler/ayarlar sekmesine geç görüntü birimi kısmında ekran kartının modeli yazar, bulamadım dersen gelişmiş düğmesini tıkla/bağdaştırıcı sekmesini tıkla ayrıntılı bilgiyi görebilirsin... Edit volume one: Ekran kartı modelini bulduktan sonra Nvidia sitesinden driverini bulmak daha kolay olacaktır. En son sürüm driverler için: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() Konu Tuğrul Bey tarafından (01-10-08 Saat 15:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | iηƒєяηαℓ (01-10-08) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en düzgün ceabı sen verdin saolasın
![]() Spor Grubu |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (01-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |