Konu Seçenekleri
Eski 20-06-06, 21:39 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

designedbyfelix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 554
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:117
designedbyfelix ara sıra gören oluyordesignedbyfelix ara sıra gören oluyor
yeni buyrun bilindik felix işte....

serçedes abi ve gözü yine bi yerlerde olan ayhan abi.. elimde kilim var piknik
dönüşünden dolayı

kim yakabilir mangalı tabiki hansbey değil dimi

eski iş yerinden ercan bu da tabii küçük bir oyun. hayatta sigarayı sevmem

yok yok yakışmıyo bu gözlükler denedim olmadı

illa artis bi resim koyacaz ya. adet yerini bulsun dimi...Aciyip araba kullanırım
hansbey bilir...

Bak bak reklam yapacam şimdi. devamı için. www.felixdesign.tr.cx

Konu Řσσκΐ₤ tarafından (28-10-08 Saat 02:16 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Ölü Linkler Temizlendi.
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (11-06-07)
Eski 21-06-06, 19:45 Çevrimdışı   #2

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.837
Teşekkür etti: 13.236
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:141352
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hos cocukMussun =)

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 22-06-06, 03:15 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

ak®apoll - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.319
Teşekkür etti: 39
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1050
ak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuşak®apoll üç beş tanıdığı olmuş
karizma kardizma dostum benim

Saygı Sembolü[SIGPIC][/SIGPIC]
Eski 24-06-06, 12:14 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Tüm üye kardeşlerim birbirinden yakışıklı be kardeşim keşke ben foto koymasaydım ezildim vallla

Sevgi ve saygı seninle olsun kardeş..
Eski 24-06-06, 12:58 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oooo saol bizi bu gusellikten mağrum bırakmadığın için
Eski 24-06-06, 21:28 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

Alıntı:
alperen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm üye kardeşlerim birbirinden yakışıklı be kardeşim keşke ben foto koymasaydım ezildim vallla

kendime sinir oldum sen varken koyduğuma. iyi düşüncelerin için saol dostum...
Eski 27-06-06, 22:54 Çevrimdışı   #7
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
teşekkürler felix yüzünü gören cennetlik değil artık
Eski 01-07-06, 19:05 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye

hansbey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 601
Teşekkür etti: 5
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:15
hansbey Herkese mesafeli
felix medeni cesaretinden dolayı seni kutlarım yalnız abi su piknik olayı aklıma geldi yaa 2 satlik yola çık 3 saat piknik yap gel adaletmi bu beeee
yağmur sağolsuk yağacak bizim günü buldu
Eski 01-07-06, 22:51 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
dikkat

Alıntı:
alperen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hala aynı fikirdeyim felixX
Eski 11-07-06, 13:21 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

Alıntı:
hansbey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
felix medeni cesaretinden dolayı seni kutlarım yalnız abi su piknik olayı aklıma geldi yaa 2 satlik yola çık 3 saat piknik yap gel adaletmi bu beeee
yağmur sağolsuk yağacak bizim günü buldu
dimi yaa 2 saat sen git 3 saat dur sonra bi yağmur 2 saat yine yol. mangalı arabada yaptık .
Eski 11-07-06, 21:21 Çevrimdışı   #11
Doçent

COURAGEUX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.670
Teşekkür etti: 450
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:6096
COURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCOURAGEUX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ödüller:

Eski 18-09-06, 16:26 Çevrimdışı   #12
Stajyer

boris ramozotti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 35
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:46
boris ramozotti Herkese mesafeli
harbı karızma

dostum sen karızmasın bunu bıl.
Eski 10-06-07, 15:32 Çevrimdışı   #13
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ilk resimde harika görünüyosun ama sonra asagidaki bikac resimde (gözlüklü olanlar) cok farklisin apayri biri gibi..paylasim icin tesekkürler
Eski 10-06-07, 22:59 Çevrimdışı   #14

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu kadarcık mıııııııııııııııı....................
saol paylaşım için...................
Eski 11-06-07, 09:43 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
paylaşım için saol

O bir sığır...!!
Eski 11-06-07, 10:34 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.855
Teşekkür etti: 4.279
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23529
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş geldin yaf

Eski 11-06-07, 10:37 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Junior_Muftu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 875
Teşekkür etti: 880
Forum Puanı:2031
Junior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
işte bu yaaa karizmaya bak......

314 - нαѕαη™
Eski 11-06-07, 20:49 Çevrimiçi   #18
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.090
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:1622
iηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyoriηƒєяηαℓ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
vallaha twety beğendiyse bencede güzel
şaka bir yana gerçekten yakışıklısın.

Konu Seçenekleri