| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Müzik grubu ![]() |
Arkadaşlar geçen hafta LG Marka Super Multi DVD/RW aldım. Bir kez DVD Çektim Nero 8 ile. Sonra Nero 8 ile hiç bir şey çekemedim. Üstteki cd/r da bişey çekemiyor ama diğer yolla cdyi çekebildim nero 8i silmek zorunda kaldım Clone Cd yi kurdum oda çekecekken donuyor. Bilen varmı? Bide bilgisayarcı kasayı aldı DVD/RW bir paketin içindeydi kutusunu falan vermediler. DVD/RW ların yazılımı falan oluyormu bilen varmı... |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DVDnin kutuda olması şart değil, yanında bir cdsi varsa sorun yok. Bağlantıları doğru yapılmışmı kontrol et, bide sistemin yazılımları kaldırmıyor olabilir... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.688
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı durumlarda işletim sisteminin çok şişmesi veya aksaklıkları da DVD/CD yazmana engel olabiliyor. birde Dvd-writer için uygun Dvd/Cd alıp almadığını kontrol et. Bazen + , - olması problem yaratıyor. |
|
| | #4 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() |
Doğrusunu aldım Windows XP Professional Service Pack Intel Core Duo 1.8 Ghz 1554 MB Ram Nvidia Geforce 7100 Series 512 MB LG DVD/RW Super Multi Security Disk Ayrıca yanında yazılım cdsi vermediler... Ne yapmalıyım |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cdsiz olmaz almalısın, çünkü o Cd nin içinde Bundle -hediye- yazılımlar var. Senin hakkındır hem Cd içeriğinde DVD nin driverleri var. Kurulum esnasında senden isteyebilir. Ayrıca DVD ler tak-çalıştır aygıtlarıdır... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #6 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç Birine Gerek Yok (= Dvd Yazım Sırasında Senden Hızını Isteyecektir. Nero 8 Istemiyor Veri Yazım Hızını Bu Sebepten Sorun Olabiliyor Olabilir. Veri Yazım Hızını Max. Değilde Max.'dan Daha At Seviyede Yazdırmayı Dene. Umarım Olur. Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #7 |
onu biliyorum driver hakkımı almalıyım bencede... sağolun çok sağolun... Nero 6 Express i yükliycem bugün |
|
| | #8 |
sorun yeniden oldu NERO 6 DMA'ları aktif et. dedi. oldu tekrar bozuldu :(
|
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son mesajınla ilgili işe yarar bir şey buldum, bir dene: Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() | |
|
| | #10 |
çok çok teşekkürler... hallettim zaten ![]() sizden son bir ricam olacak. ben yanlışlıkla Daemon Tools Pro'dan virtual driver oluşturdum ve silemiyorum... bu yüzdende Civilazition 4 oynayamıyorum :( |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyunun cdsini sanal sürücü olarak daemon ilemi açtın, eğer öyle yaptıysan sanal sürücü kaldırma işlemi yapamazsın, ilk önce unmount all driver ile sanal sürücülerdeki takılı cd dosyalarını kaldır, daha sonra sanal sürücü kaldırmayı dene... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |