DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-08, 13:34 Çevrimdışı   #1
Stajyer
Müzik grubu

Komikaze! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:18
Komikaze! Herkese mesafeli
kötü Büyük Bir Sorunum Var :(

Arkadaşlar geçen hafta LG Marka Super Multi DVD/RW aldım. Bir kez DVD Çektim Nero 8 ile. Sonra Nero 8 ile hiç bir şey çekemedim. Üstteki cd/r da bişey çekemiyor ama diğer yolla cdyi çekebildim nero 8i silmek zorunda kaldım Clone Cd yi kurdum oda çekecekken donuyor. Bilen varmı?

Bide bilgisayarcı kasayı aldı DVD/RW bir paketin içindeydi kutusunu falan vermediler. DVD/RW ların yazılımı falan oluyormu bilen varmı...

Eski 05-10-08, 13:54 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
DVDnin kutuda olması şart değil, yanında bir cdsi varsa sorun yok. Bağlantıları doğru yapılmışmı kontrol et, bide sistemin yazılımları kaldırmıyor olabilir...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 05-10-08, 14:27 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.251
Teşekkür etti: 2.688
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85646
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bazı durumlarda işletim sisteminin çok şişmesi veya aksaklıkları da DVD/CD yazmana engel olabiliyor.
birde Dvd-writer için uygun Dvd/Cd alıp almadığını kontrol et. Bazen + , - olması problem yaratıyor.
Eski 05-10-08, 16:21 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Müzik grubu

Komikaze! - ait Avatar
Doğrusunu aldım

Windows XP Professional Service Pack
Intel Core Duo 1.8 Ghz
1554 MB Ram
Nvidia Geforce 7100 Series 512 MB
LG DVD/RW Super Multi Security Disk

Ayrıca yanında yazılım cdsi vermediler... Ne yapmalıyım

Eski 05-10-08, 16:23 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Cdsiz olmaz almalısın, çünkü o Cd nin içinde Bundle -hediye- yazılımlar var. Senin hakkındır hem Cd içeriğinde DVD nin driverleri var. Kurulum esnasında senden isteyebilir. Ayrıca DVD ler tak-çalıştır aygıtlarıdır...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 05-10-08, 20:51 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hiç Birine Gerek Yok (=

Dvd Yazım Sırasında Senden Hızını Isteyecektir. Nero 8 Istemiyor Veri Yazım Hızını Bu Sebepten Sorun Olabiliyor Olabilir.

Veri Yazım Hızını Max. Değilde Max.'dan Daha At Seviyede Yazdırmayı Dene. Umarım Olur.

Alıntı:
Bazen + , - olması problem yaratıyor.
Burak Abimin Dediğide Doğru (;

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 09-10-08, 16:15 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Müzik grubu

Komikaze! - ait Avatar
onu biliyorum driver hakkımı almalıyım bencede... sağolun çok sağolun...

Nero 6 Express i yükliycem bugün

Eski 13-10-08, 23:57 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

Komikaze! - ait Avatar
sorun yeniden oldu NERO 6 DMA'ları aktif et. dedi. oldu tekrar bozuldu :(

Eski 14-10-08, 01:23 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Son mesajınla ilgili işe yarar bir şey buldum, bir dene:

Alıntı:
DMA ingilizce karşılığı Direct memory Access anlamına gelen Direkt Hafıza Erişimi kelimelerinin kısaltmasıdır. Özellikle disk sürücüleri ve benzeri cihazlar için bu seçeneğin aktif halde olması belli bir performans artışı sağlamaktadır. Çünkü bu durum sayesinde cihaz gerek duyduğu bilgileri işlemciye uğramadan direk olarak sistem belleğinden elde edebilir.
Bu özelliği açmak için aygıt yöneticisine girin ve IDE ATA/ATAPI Denetleyiciler'i açıp Birincil IDE Kanalına çift tıklayın. Gelişmiş ayarlarda Aygıt1 için aktarım modunu DMA Kullanılabiliyorsa olarak ayarlayın. Aynı şeyi İkincil IDE için de yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın...

[Tuğrul Bey]

Anti-Komintern

Eski 23-10-08, 21:27 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Müzik grubu

Komikaze! - ait Avatar
çok çok teşekkürler... hallettim zaten

sizden son bir ricam olacak. ben yanlışlıkla Daemon Tools Pro'dan virtual driver oluşturdum ve silemiyorum... bu yüzdende Civilazition 4 oynayamıyorum :(

Eski 24-10-08, 01:08 Çevrimdışı   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Oyunun cdsini sanal sürücü olarak daemon ilemi açtın, eğer öyle yaptıysan sanal sürücü kaldırma işlemi yapamazsın, ilk önce unmount all driver ile sanal sürücülerdeki takılı cd dosyalarını kaldır, daha sonra sanal sürücü kaldırmayı dene...

[Tuğrul Bey]

Anti-Komintern

Konu Seçenekleri