Konu Seçenekleri
Eski 03-10-08, 02:14 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.591
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06

Sabahın ilk saatleri 1 saat bekledikten sonraki aç insanın karnını doyururken

Bu adam için 4 de yatıp 7 de kalkarsan gözler mosmor olur ama bacanak için değermi değer beeee

Aydın için özel yaptırdığım pamuk helvaları görünce sevindirik oldu

Sabah saat 9 da her yer kapalı olunca kendimizi parkta bulduk. Aydın havuza düşüyordu zor kurtardık

Heyyttt bee aslan bacanak

Sağa sola laf atarken güvenliğe çarpan Aydını karakola çektiler elleri kelepçeli bir şekilde

Sabah sporumuzu da yapmayı da ihmal etmedik

Ee yol yorgunu uykusuz karakola da gitti geldi üstüne birde spor yapınca mekik çekerken uyuya kaldı garibim

Sanırım burada hain planlar kuruyorduk

Hep çocuklar mı binecek bu arabalara yada biz çocuk olamayacak kadar büyüdük mü ?

Bu resmi çekene kadar canımız çıktı yok dötüm gözüküyor yok bacak fazla kalktı yok bu olmadı yok şöyle yok böyle al sana sonunda böyleee.

Koskoca parkta bir wc bulamayınca Aydın mecburen en sonunda MAVİ DONUNU ağaca asmak zorunda kaldı

VE VE VE VE AYRILIK VAKTİİİİ BIRAKMA BENİ BACANAKKKKK :(

İŞTE BÖYLELİKLE ANKARA'DAN BİR AYNA GEÇTİ

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden: (35 Kişi)
$.<3.M.!.N (03-10-08), Язшμ§™ (03-10-08), вєαяqє (03-10-08), нѕуη (03-10-08), Řσσκΐ₤ (03-10-08), ραѕα (05-10-08), 64__ayna__64 (03-10-08), agbar (18-11-08), aSi..ReBeLLiouS (03-10-08), bEyAzLi (03-10-08), Bir Ben Eksiktim (04-10-08), biTsEdE_giTsEk (03-10-08), blacklife (03-10-08), CiiqOlatAa (03-10-08), Cilek* (03-10-08), CSKN (03-10-08), DüşüM (03-10-08), GuZeLBeLa (03-10-08), interlude (03-10-08), J.Mengele (03-10-08), KandemiR (21-10-08), KÜBÜŞ (05-10-08), Ladeyna (03-10-08), mavihyr (03-10-08), niaam (06-11-08), p0lly (03-10-08), RebeL (03-10-08), samira_prensess (03-10-08), Snorland (03-10-08), wolf_57 (05-11-08), _canözüm_ (05-10-08), _ŞizofreN_ (03-10-08), ~C@dY~ (03-10-08), »Asi GüL« (03-10-08), ŞiYaR (03-10-08)
Eski 03-10-08, 02:16 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.320
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
bacanak
o don senındı bıkere yalan soleme

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ραѕα (05-10-08), Snorland (03-10-08), _canözüm_ (05-10-08)
Eski 03-10-08, 02:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ormanda aşk Bayıldım fantaziye Güzel resimler

Kan kokusunu özler misin?

Eski 03-10-08, 02:18 Çevrimdışı   #4
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.964
Teşekkür etti: 957
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15997
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok ggüzel yaw

NO WoMaN No CrY

Eski 03-10-08, 02:20 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok Güzel Hareketler Bunlar

Allah Neşenizi Bozmasın

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 03-10-08, 02:20 Çevrimdışı   #6
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.842
Teşekkür etti: 1.490
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19066
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tesekkurler paylasım için ama ben hanginiz ayna cozemedim hadi bi soyleyiverin

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 03-10-08, 02:21 Çevrimdışı   #7
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Fotoğrafları Kim Çekti ?

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 03-10-08, 02:22 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
Alıntı:
bEyAzLi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tesekkurler paylasım için ama ben hanginiz ayna cozemedim hadi bi soyleyiverin
ben aynayım
deri montlu olan yane

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Eski 03-10-08, 02:22 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aydin ne halt ettinde tutuklandin

guzel fotograflar

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 03-10-08, 02:22 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

wolf1661 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.321
Teşekkür etti: 232
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:9778
wolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayranwolf1661 herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Düzgün yapmissiniz insan özeniyor valla ...

Gurbet Yordu beni

Tükeniyorum ... Elimden Tutanim yok mu ?

Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun .

!! Eder 2 !!!
Eski 03-10-08, 02:23 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok çıtır gördüm sizi
Bol eğlenmişsiniz afferim
Ayrıca Emrah; ölecen len zayıflıktan yemek ye biraz

Teşekkürler paylaşımınız için

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
64__ayna__64 (03-10-08)
Eski 03-10-08, 02:24 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

Alıntı:
p0lly´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aydin ne halt ettinde tutuklandin

guzel fotograflar
walla bısı yapmadım

Eski 03-10-08, 02:24 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.229
Teşekkür etti: 3.571
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64158
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ne güzel bir gün geçirmişsiniz

emrah İzmit'e en kısa zamanda geliyosun anlamam

teşekkür ederiz

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 03-10-08, 02:24 Çevrimdışı   #14

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.863
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel Resimler.

Buluşmalar Çoğaldı

Antalya Buluşması Da Yakındır
Eski 03-10-08, 02:25 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fotoğrafları Kim Çekti ?
o an parkta olan asıklar

Eski 03-10-08, 02:26 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
64__ayna__64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
walla bısı yapmadım
hadi ordan yapmissin bak gibi biseyler
hadi soyle ne yaptin

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 03-10-08, 02:28 Çevrimdışı   #17
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
64__ayna__64´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o an parkta olan asıklar

Ulan Millet Sewgilisiyle Gezio Siz Donunuzu Ağaca Asın

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 03-10-08, 02:39 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.303
Teşekkür etti: 1.180
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10904
DüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmışDüşüM Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
vay bacanakları bir arada gördük sonunda
güzel havaya denk gelmişsiniz,iyi eğlenmişsiniz
fotoğraflar da pek güzel

Mesaja teşekkür eden:
64__ayna__64 (03-10-08)
Eski 03-10-08, 02:41 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 989
Teşekkür etti: 632
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3032
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ulan Millet Sewgilisiyle Gezio Siz Donunuzu Ağaca Asın

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 03-10-08, 02:48 Çevrimdışı   #20
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.291
Teşekkür etti: 705
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
o don nie orda anlamış deiLim
çok güzel çıkmışSın
paylaştığınız için mersi

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !

Konu Seçenekleri