DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Büyüklükten İstifa Ediyor musunuz?
Evet 13 68,42%
Hayır 5 26,32%
bi düşüneyim.. 1 5,26%
Oylayanlar: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 22-03-08, 15:31 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 709
Teşekkür etti: 1.088
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12812
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isaret Büyüklükten İstifa Ediyor musunuz? :)

Büyüklükten İstifa Ediyorum
Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.

Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, kayalarda yürümek istiyorum.

Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.

Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum.

Hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum.

Bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda da değil. Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin.

Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.

Her şeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum.

Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum.

Tekrar basit yaşamak istiyorum.

Günümün, bilgisayar arızaları, kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, doktor faturaları, dedikodu, hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.

Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek dahi istemiyorum.

Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.

İşte, çek defterim ve arabamın anahtarları, kredi kartlarımın ekstremleri,gelir belgelerim. Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum.

Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız, önce beni yakalaman lazım, çünküüüü; Ebeee, elim sendeeeee!

Kaynak: Bilinmiyor

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
Artemis (23-03-08), bandobras (23-03-08), delkray (23-03-08), n!da (23-03-08), Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 08:48 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Evet arkadaşlar.. yeniden geçmişimize dönelim ve çocukluöumuzu gözönüne getirerek oy kullanalım.. Büyüklükten İstifa Ediyor musunuz?

Alıntı:
26 Subat 2009

Unutmadık!

Eski 23-03-08, 12:33 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ben ettim!

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 12:45 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Etmiyorum ben ya ,
arada öyle olabiliyorum çünkü ben
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Jen (23-03-08), LaViNia (24-03-08)
Eski 23-03-08, 12:47 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.199
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hiç "büyük'lük" sözleşmesini imzalamadım ki

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Jen (23-03-08), LaViNia (24-03-08)
Eski 23-03-08, 12:50 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sadness insanı gel misket oynayalım

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 12:52 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
saklambaç oynayalım Rebel de oynar

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 13:03 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Olur bir de şey oynayalım, hani kemerle vuruyosun ya, böyle düşmana vurur gibi

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 13:04 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Yağlı kayış len, hatırladım

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 19:23 Çevrimdışı   #10

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
pis gadın öcünü oyun ederek alıcan değilmi

bak sana cam açarım kustururum bu sefer

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Artemis (23-03-08), Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 19:27 Çevrimdışı   #11
Asistan

zerren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 309
Teşekkür etti: 101
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:467
zerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ettim bile
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 19:33 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ediyorum para almıyosunuz demi

Eee ne oyunuyoz kararlaştırdınızmı

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 20:20 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Ruhsal Durumum:
isaret

Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ediyorum para almıyosunuz demi

Eee ne oyunuyoz kararlaştırdınızmı
yok parayı e-dana yetkilisi olarak grubumuzun lideri Snorland veriyor

Alıntı:
26 Subat 2009

Unutmadık!

Eski 23-03-08, 21:32 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Büyümüşsem istifa ederim...

Kan kokusunu özler misin?

Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:35 Çevrimdışı   #15
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok ettim de kabul edilmedi hiç biri
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:49 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Saklambaç oynayan kaleye mum diksin

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:50 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sen ebe olursan oynarım... ama bi şartım daha far...
hep kara kediyi pulcan

seve...

omedya mına
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:51 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:52 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.695
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24218
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi düşüneyim

bu şıkka oy veren de bir tek ben varım

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)
Eski 23-03-08, 21:52 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yum göslerini ama

seve...

omedya mına
Mesaja teşekkür eden:
Jen (25-03-08)

Konu Seçenekleri