| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Buzdolabının önünden geçerken açıp bakanlardanmısınız? | |||
| evet | | 13 | 44,83% |
| hayır | | 2 | 6,90% |
| açıp da bakmam | | 1 | 3,45% |
| bakıp da görmem | | 1 | 3,45% |
| görüp de yemem | | 0 | 0% |
| Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım | | 12 | 41,38% |
| Oylayanlar: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Buzdolabının önünden geçerken açıp bakanlardanmısınız? Buzdolabının önünden geçerken açıp bakanlardanmısınız? |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | -misspasha- (08-07-08), Bυя¢U (08-07-08), DR_GoKiSsS (08-07-08), Maçakızı (10-07-08), p0lly (08-07-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 502
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet; Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birşey yemeyecek olsam bile can sıkıntısından ne var ne yok diye bakarım ![]() ![]() LayY lA LayY Resmet Ardındaki Prüzleri !! Es Geç yoksa ,, bitmişse.. Es geç hayatı Zorluklar yenilmişse Es geç.., Bakma arkana Ve es Geç Hayatını Yaşa..!!! ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.334
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen ![]() Bişey yemeyecek oLsam biLe,hatta yemek isteyipte bişey buLamasam biLe ![]() Her seferinde açar bakarım ![]() . Sonsuza kadar sürmez bu çirkin zafer ! Bu "kıyamet senfonisi" bir gün biter.. Döner kırLangıçLar sürgün diyarLardan Ve meLekLer de gün geLir eLbet güLer.. ELbet güLer (: |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 169
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet, hobilerimden biridir ![]() Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.155
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:27315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayir ![]() ![]() I miss you do you miss me? |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen bende oruçlu olduğum zaman bile (ramazanda) açıp bakıyorum neden se |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.545
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:22552 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yasasin bunu yapan bi ben degilmisim ![]() нєя gι∂ιѕℓєя∂є вιη ραяcαуα вöℓüηмєк ιѕтє∂ι... σ∂α gιтмєк νє gєℓмємєк ιѕтє∂ι...(ѕυѕтυ...) |
|
| | #9 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.715
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:16047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet. buzdolabı en değer verdiğim beyaz eşyadır ![]() [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.620
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:74013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok guzel bi anket ya ![]() Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 574
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:11150 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım ![]() ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 580
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6953 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece aç olduğum zmnlarda adetim değildir yanı ![]() ![]() Unutmayı Öğren! yoksa yaşayamazsın... |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.450
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:23482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet ![]() Feysbukta böyle bir grup vardı ![]() |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.455
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her seferinde değil ama 2kez geçsem 1kez kesin açarım Annemde kızar hep olm açma şunu 2de ßir..Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.083
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hayır ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.387
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:18842 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke sadece açıp baksam :şiştim artık şiştiiim :şişkopasha olcak nickim ![]() adın eksiLmesin diLimden...... bunun adı aşk... |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 38
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım Kaçınılmaz ![]() Biz 3 kişiyiz. Ben, keyfim ve kâhyası... ![]() Narkoz aLmış gibi Hissєttiğimdєn bєri attığım hєr adım sєnkronizє.. |
|
| | #18 |
| Cezalı Üye Ad grubu
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:12579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şey yemeyecek olsam bile her seferinde açar içine bakarım ![]() |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | icimden 1 ses 1 souq 1 seyler yemek istiorsn diinje ßakarim varsa ordan secer aLirim YokSa qider aLirim ßen o doLaßin icindekiLerLe iLqiLeniorsam keSinLikLe o anda ßaskasinin yaklasmasina izin vermem ![]() Victor Hugo. |
|
| | #20 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.609
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:30677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ![]() . ![]() << felicita >> Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten =) . .................................................. .... ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |