| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 601
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çünkü kendimi en çok burda rahat hissediyorum ve daha çok şey var tabii ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.672
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:75709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eveeettt ilk soruların benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM ![]() |
| | #4 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kadar az soru sorduğun için ayrıyetten tşk ederim Gökhan 19 Sakarya Futbol oynuyorum ve okul tabiki pff ![]() Kitap Okumuyorum şuan ama başlıyacam Sakarya üni . 3 kardeşiz 2 kız ben tek erkek en büyükleri ![]() Aslen de Sakarya lıyım Yarışmacı ark lara başarılar ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #5 |
| Şarkıların Ressamı Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.554
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:25833 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende soru sorcam bende bendee ![]() En sevdiğin ve en nefret ettiğin yemekler neler? En son okuduğun romanın adı nedir? En sevdiğin isimler ve sevmediğin isimler neler? Yapılmasından hoşlanmadığın şeyler nelerdir? En çok görmek istediğin yer neresi? Forumdan reelde kimlerle tanışmak isterdinn? YoruLdum bea ![]() Hadi Sana KoLay GeLsinn ![]() . ![]() '' Belki '' dünyasında... '' Keşke '' kokan havayı solurken... '' İyi ki '' dediğim tek nefesimsin...* |
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (19-05-08) |
| | #6 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.551
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hobilerin ![]() Fobilerin, SEvdigin Spor dalı Üzerinde oldugun spor dalı? En sevdigin dizi?(yabancı ve yerli) en sevdigin film ![]() bekle geri dönecegim bebek ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
| | #7 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TuttuĞun Takim?? |
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.770
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:28196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boyuyla ilgili sorun derim ![]() Lem köfte naber? ![]() Karim Benzemaaaa böyle anlamı bile yok keşke omuzun olsa yada üzme sebeblerin azalsa.. senli dakikalarım da duygu seli vurur, güneşim hiç çıkmaz, görünce kurusa.. |
| Mesaja teşekkür eden: | by_chance (19-05-08) |
| | #9 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 809
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaz qeldi planların neler nereye qitmeyi düşünüosn ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #10 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kadar az soru sorduğunuz için hepinize tekrar tekrar tşk etmek istiyorum Planlarımm bilmemki daha belli deil ama antalya veya karadeniz e gidicem inşş¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #11 | |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş | |
| | #12 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hobilerim: Kitap okuyorum daha yeni başladım gerçi.. Sevdiğim spor dalı: Tabikide FUTBOLL.. ![]() Üzerinde bulunduğum spor dalı:Futbol oynuyorum.. ![]() Sevdiğim diziler : Avrupa yakasını takip ediyorum yabancı olarakta Lost. En sevdiğim Film:Testere serisi ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #13 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Laa ne vuruyon tamam orayada geliriz ayarlarız ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #14 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorqu odası stresi nası bişi ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #15 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Stresmi oda ne ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #16 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevdiğin sanatçı kim ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #17 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yabancı olarak:Justin Timberlake,Rihanna,50 cent... Yerli olarak:Tan,Eylem,Grup hepsiyide beğeniyorum... ![]() ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
| | #18 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakaryada havalar nasıl ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #19 |
| Rektör Ad grubu ![]()
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:13693 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neyse bana okul yolu qöründü qelince konu kapanmazsa seni sorularmla terleticem ![]() BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ilişkiler içindeyizReturn Of The Remuş |
| | #20 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9584 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper Çok sıcak ama yaaa ¤¤ Uzakta da oLsan, yüreğimdesin. Gittiğim her yere Seni de götürüyorum. Ve ben Seni kavu$ma anımızın hayaLi iLe bekLiyorum... ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |