| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | cafer ve karısı
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar: "İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın... Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi. "Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın" Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | seLLuk@ (12-08-08), _ŞizofreN_ (12-08-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.403
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
supermiş ya |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 527
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katmer katmer gül açar gönlümde hani gülüşün var ya daha mutlu olamam ömrümde beni öpüşün var ya . . . dizlerim titrer sen gorununce hani o gelişin var ya aklımdan çıkmaz bütün ömrümce o capkın gülüşün var ya . . . |
|
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.490
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuhh aIp Yaw Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |