| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Ca$h / Para ![]() Vizyon tarihi: 22 Ağustos 2008 Yönetmen: Eric Besnard Senaryo : Eric Besnard Müzik: Jean-Michel Bernard Görüntü yönetmeni: Gilles Henry Tür: Komedi, Suç Yapım: Fransa 2008 100 dakika (Renkli) Dil:Fransızca, İngilizce Internet adresi: www.cash-lefilm.com/ �"Ca$h", ışıkların ile aşıkların kenti Paris ve Güney Fransa mekanlarında geçen bir kedi ile fare oyunu… Birbirinden seçkin, yaratıcı ve zeki dolandırıcılık ustaları sıradışı “akıl oyunları”yla birbirlerini alt etmeye çalışıyor... Paris’in en seçkin dolandırıcılarından Cash’in en büyük hayali Fransız Riviera’sında çok büyük bir elmas soygunu gerçekleştirmektir. Ancak operasyonunun üzerine efsanevi düzenbaz Maxime’in gölgesi düşer; birbirinden güzel ve tehlikeli kadınlar paylarını isterler. Oyunun adı vefasızlık, döneklik, sahtekârlık ve ihanettir. Kesin olan tek bir şey vardır. Hesaplar görülecek, bir arkadaşın ve kardeşin ölümünün intikamı alınacaktır. ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. Konu n!da tarafından (21-08-08 Saat 23:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | αηтιкαριтαℓιѕт (21-08-08), Tweety (22-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu filmi izlemeyi düşünüyorum
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |