| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Çaktırmadan Osurmak İnsanın Ruhunu ortaya koyarak yaptığı bir iştir. Özellikle kalabalık bir ortamdaysanız tambir ölüm kalım meselesidir çünkü kaynağın hiçbir şekilde belli olmaması gerekir kaynak belli olurasa sizin bittiğinizin resmidir bütün karizma yerle bir olabilir. Ses çıkartmadan salıvermek işin en büyük kısmıdır. "-Peki kokuyu ne yapcezz" diye bilirsiniz ee orasıda size kalmış nekadar çeşitli besin okadar çok aromalı osuruk demektir yani tesiri ve menzili sizin beslenmenizle alakalı. Sessiz vede kokusuz yapılan işlem bünyeyi okadar rahatlatırki anlatılmaz yaşanır cinsten. 10 Sn içinde "-kim osurdu lan hay biiippp" denirse kendinizi ele verme ihitimaliniz yüksek. Halbuki 30 sn liğine ordan ayrılsanız ve salma işlemini yapsanız bütün bunlara ne gerek var, ama işte illa aksiyon olcek ![]() kapalı mekanlarda fazla şansınızı zorlamayın ne olur olmaz ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (07-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sessiz ve kokulu ozzurmak çk zekli oluo bazen aromalı kokular qüzel oluo BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sessiz osuruğu şeytan kaşıkla milletin burnuna gezdirirmiş ![]() osuruğun sessizi adam zehirler Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:144 ![]() ![]() ![]() |
insan ses cıkarmıcam die kasılıor ya ama cokta rahatLıor |
|
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efendim birde bunun yanında güel bir deyimimiz vardır .. "zart osuruk mis osuruk pıss osuruk pis osuruk" ... heleki misafirlerin yanında gelen gaz sıkışması sırasında oluşan o baskı feci durumdadır. laf arasında civvvvvvvvvv diye bir ses gelir.. " ahahha terlikten geldi terlikten " durumu olru bi nebze...o yüzden fazla gazlı yiyecekler yapmayınız misafire..hem misafir hem siz sıkışmayınız efendim... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çaktırmadan osurma bunu özellikle sınavlarda deneyin ![]() arkadaki ya da öndeki kopya vermedikçe salın zehirlensin ![]() Kimin yaptıgını bilemeyeciğimizden koku geldiği an saldırıya geçin. Ulan ölü mü yediniz ne bu koku.Pffff fare ölüsü gibi..ok bayatlamıs lan içinde kim yaptıysa bunu gibisinden tepkiler verin.Ama genelde yapan kişi söyler bunları "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 | |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.167
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
|
| | #8 | |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... | |
|
| | #9 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oldum gulmekten konuya bak ya \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öfff bu konu çok kötü kokuyoooo ![]() |
|
| | #11 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.490
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19066 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimin osurdugunu yüzündeki rahatlama ifadesinden anlayabilirsiniz herkes yüzünü burustururken osurugun sahibi Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 705
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlar insan bilinci acıkkan yapılan yorumlar ya ameliyattakiler bir gun gun hiç unutmuyorum gecen ay dahiliye stajı gastroenteroloji yan dal stajındayız safra kesesi ameliyatındayız hasta erkek ve piiuuuwww diye bir ses megersm ben adamın orta bagırsağına baskı yapmışım ![]() yani boyle bir sey oldu o piuw sesini hiç unutamam GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (07-08-08) |
| | #14 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çaktırmadan seslı osturuşlar bazn istemeden sesli oluyo Everything is Changed ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |