| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Çal Oynasın.. +18'mis (: ![]() "Damarlarinda Türk Kani Dolasan Hangi Insan Evladi, Dansöz Izlemeye Hayir Diyebilir?" Sloganiyla Yola Cikan EFE Raki'nin Güzel Bir Oyunu, Siz Ritmi Tutturun Gerisini Dansöz Nuran Sultan'a Birakin Ritim "Space" Tusuyla Tutturuluyor ![]() TIKLA Siteye Her Yeni Giriste Baska Bir Koreografi Ile Oynatabilirsiniz.. 18 Yasindan Küçükler Site Girisinde Baska Yere Yönlendiriliyor ![]() Ben Oyunu Bitirdim: 71,257. Siradayim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) Konu CSKN tarafından (24-12-07 Saat 06:07 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _deniz_ (24-12-07) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:5981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyeyim dedim bu sıraya koydu. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Artemis (24-12-07), Bir Ben Eksiktim (22-01-08) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:5981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkinci denememde süprizi gösterdi bana. Size de ucundan göstereyim (: ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arsız kadın, "aaa olmuyooo" dedi dedi attı beni iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynadım ama pek iyi olamadım galiba
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüff edepsizler sizi, güpe gündüz dansöz oynatıyolar bağa haber etmiyolar yaa bunun süprizi ne merak ettim üst resimde yelkenler fora edilmiş gibi yoksa süpriz bumu :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaa favari oyunumu eklemiş Coşkun ![]() Coşkun yakalamıyım seni ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 404
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ne zman biticek bu oyun??bölüm kaçta yani??
Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 2.738
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:50805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadd biz bu dansözü bayram için siipariş etmemişmiydik, yine geç kaldı |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bunun tek müzigini sevdim Yorgun... |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonunda uyuzluk yapıyo hay senin ritmine Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalım neymiş ![]() rebel mi? |
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet sen kimsin "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #14 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la süper bu beni boşver sen tanıdık geldin naptın painkime |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonunda tutturamıyorum ya ![]() sıkıldım bıraktım işte ![]() göki sölesene sonunda ne ödülü var LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok sölemem ama çok güzel "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''söz uçar yazı kalır'' mış dövücem seniiiiii gökiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() bumudur ödül bi daha ki sefere iyi puan alırsam ödül varmış güyaaa ödülü merak ettiğim için iki saattir burda cebeleşiyorum sinir oldum LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sonunda soyunuyo oynama artık sen "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #19 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 47
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:18 ![]() |
ya oyunu bitirdim ama daha yüksek puan al sürprizimi gör filan dedim. "oynattı beni burada boşa" |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anam millet arsız GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |