Konu Seçenekleri
Eski 13-07-08, 04:11 Çevrimdışı   #1

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.911
Teşekkür etti: 667
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:72322
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Candan Erçetin - Saçma Anketi Sonuçlanmıştır .Kazanan Snorland ve interlude

3. Resim interlude

6. Resim Snorland

'Şarkıların Ressamı'nı E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
нѕуη (13-07-08), ρяєηѕєѕ (13-07-08), 13. (15-07-08), And (13-07-08), CuTe_PoiSoN (14-07-08), GuZeLBeLa (13-07-08), interlude (13-07-08), mervis (13-07-08), n!da (13-07-08), seLLuk@ (18-07-08), Snorland (13-07-08), _Okyanus_ (13-07-08), `Hiperaktif (13-07-08), ŞiYaR (14-07-08)
Eski 13-07-08, 04:14 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Ikinize

Bitanem

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
interlude (14-07-08), Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 04:18 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler Sinem farklı bi çalışmaydı Ellerine sağlık

Katılan ve oy kullanan arkadaşlara teşekkürler

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
нѕуη (13-07-08), DR_GoKiSsS (13-07-08), interlude (13-07-08), Samson (13-07-08), `Hiperaktif (13-07-08)
Eski 13-07-08, 08:07 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
oy vere herkese Teşekkürler

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
DR_GoKiSsS (13-07-08), Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 11:54 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.241
Teşekkür etti: 9.348
RepForum Gücü: 257
Forum Puanı:114237
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tebrikler abicim & interlude

``Mucize...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

interlude (13-07-08), Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 12:00 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
2nizide Kutlarım Güzel Çalışmalar (:

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 13-07-08, 12:01 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tebrikler ikinizin çalışması da qüzeldi

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 13-07-08, 12:27 Çevrimdışı   #8
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 343
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
oylamaya baktımda takdir edilecek bir kişi var oda interlude başarılar interlude

Snorland'ın hakkıyla kazanmadıgını dusunuyorum bakınız Guzelbela sevgilisine oy vermiş ta nerelerden,yok istemedim falan dersiniz şimdi bizlerde inanırız ne çepreşikli birisin Snorland (!)

cunku suleymanın resiminde oy verenlere bakın buda hiç inandırıcı degil ne anlarsınız sanal başarıları daha anlamadım bu yarısmalarda sevgilinin sevgiliye oy vermesi farz olmus bakınız guzelbela ve snorland'ın resimi,sadece yazık
Mesaja teşekkür eden:
interlude (13-07-08)
Eski 13-07-08, 12:30 Çevrimdışı   #9
Rektör

ρяєηѕєѕ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.971
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:33844
ρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazρяєηѕєѕ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikleeeeer ikinizede

Aşkitomm Kız çok sefindim bea

Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma
X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD

Eski 13-07-08, 13:03 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

shun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.462
Teşekkür etti: 803
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:19410
shun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Tebrikler (:

" Biz büyüdük ve kirlendi dünya "

..Tohumunda ayrilik varsa askin
Mahsulü gözyasidir
..

".. Sözler toz pempeydi
Susmalar uçuk mavi .."
Eski 13-07-08, 13:29 Çevrimdışı   #11
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.118
Teşekkür etti: 4.896
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:93700
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Katılımı ve başarısı nedeniye çift birincilere Tebrikler başarılarınızın devamını diliyorum
Eski 13-07-08, 14:11 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3e vermiştim oyumu ama 6da gayet şık ((:
HakkınızLa kazandınız!
eLLerinize sağLık,tebrikLer..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 13-07-08, 14:32 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Abuuuuwww 2 kişi birinci olmus ama şimdi resimler harbi guzel olmus tebrik ederim her ikinizide

Süleyman abi opeth ala gibi yaptırsana cok fonksiyonlu Lider

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 13-07-08, 14:36 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Teşekkürler Arkadaşlar

Ayrıca;

Alıntı:
Subay_78´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oylamaya baktımda takdir edilecek bir kişi var oda interlude başarılar interlude

Snorland'ın hakkıyla kazanmadıgını dusunuyorum bakınız Guzelbela sevgilisine oy vermiş ta nerelerden,yok istemedim falan dersiniz şimdi bizlerde inanırız ne çepreşikli birisin Snorland (!)

cunku suleymanın resiminde oy verenlere bakın buda hiç inandırıcı degil ne anlarsınız sanal başarıları daha anlamadım bu yarısmalarda sevgilinin sevgiliye oy vermesi farz olmus bakınız guzelbela ve snorland'ın resimi,sadece yazık
Lütfen karalama yapacaksanızda adam gibi yapın adam sansınlar !

Oylamada kullanılan oylar.
http://www.zamansiz.com/sarkimla-res...et-2264-a.html

Sevgilim oyunu benim çalışmama kullanmamış zaten.
Ayrıca kişisel kin tutarak saldırmanız ne yaşınıza nede vazifeniza yakışmıyor
Benden bir şey eksilmez kim olduğumu ne olduğumu bilen biliyor yaptığınız size aynen geri dönüyor saygılar sevgiler.

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

нѕуη (13-07-08), GuZeLBeLa (13-07-08), interlude (13-07-08), Virane (13-07-08), ŞiYaR (14-07-08)
Eski 13-07-08, 14:36 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler abiiim & interlude ((:

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 13-07-08, 15:01 Çevrimdışı   #16
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tebrikler Suleyman ve Interlude

υℓтяαѕℓαη
Eski 13-07-08, 15:11 Çevrimdışı   #17
Stajyer

ozgeee - ait Avatar
Genel Mesajlar: 39
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ozgeee Herkese mesafeli
GÜzel...

ÇoK BİLGİNLİK YAPARSAN ÇOK düŞmÜşLüK YAşArsın!!!

bEN HÜSraNa kOmŞuYum!...
Eski 13-07-08, 16:54 Çevrimdışı   #18
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Subay_78´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yazik Evet.. Cok Yazik.. (:
Ta$idigin Rütbeye Yazik..
Iftira Atan Biri Vatanimizi Koruyor..
Korkmamiz Gerek..
(:

Eger Sevgilimin Kazanmasini Isteseydim Inan Bana..
Ba$kalari Gibi Oy Toplamasinida Bilirdim..
Hak Eden Kazansin Ama Hilesiz (:
Kimler Hile Yaparak Buraya Geliyor Biraz Gözünü Ac..
Madem Ara$tiriyorsun, Dogru Dürüst Ara$tir..
Ben "interlude" Cali$masina Oy Verdim..
Ve Ikisinide Tebrik Ettim..

Snorland Seni Grup´dan Cikarmasaydi Dünyanin En Iyi Insani Olurdu Dimi?
Ama Yok Snorland Cok Haksizlik Yapmi$.. (:
Hakli Olanlari Gurupdan Cikardi, Digerleri Hala Duruyor..

Snorland, Liderim Lütfen Adil Davranmayi Birakma Hic (:

Insansan Yaptigindan Pi$manlik Duyarsin Ama Sanmiyorum (;
Günahimi Aldin Sagolasin

A$kiiiim Bi Daha Yaptigin Cali$mayi Söyle Bana

Sana Oy Verecemde
Bu Yari$malari Kazanmazsan Sevgim Azaliyorda

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
нѕуη (13-07-08), n!da (14-07-08), Snorland (13-07-08), Virane (13-07-08), ŞiYaR (14-07-08)
Eski 13-07-08, 17:50 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Müzik grubu

xxxTKxxx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 882
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1201
xxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuşxxxTKxxx üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bende katıldım ama neyse tebrikler

KaRaGüRüLTü 4EvER
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (13-07-08)
Eski 13-07-08, 17:56 Çevrimdışı   #20