| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Candan Erçetin - Saçma Anketi Sonuçlanmıştır .Kazanan Snorland ve interlude ![]() 3. Resim interlude ![]() 6. Resim Snorland 'Şarkıların Ressamı'nı E-DaNa ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.301
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Ikinize ![]() Bitanem Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler Sinem farklı bi çalışmaydı Ellerine sağlık ![]() Katılan ve oy kullanan arkadaşlara teşekkürler ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | нѕуη (13-07-08), DR_GoKiSsS (13-07-08), interlude (13-07-08), Samson (13-07-08), `Hiperaktif (13-07-08) |
| | #4 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy vere herkese Teşekkürler ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_GoKiSsS (13-07-08), Snorland (13-07-08) |
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.348
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler abicim & interlude ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| | #7 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tebrikler ikinizin çalışması da qüzeldi BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 343
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oylamaya baktımda takdir edilecek bir kişi var oda interlude başarılar interlude Snorland'ın hakkıyla kazanmadıgını dusunuyorum bakınız Guzelbela sevgilisine oy vermiş ta nerelerden,yok istemedim falan dersiniz şimdi bizlerde inanırız ne çepreşikli birisin Snorland (!) cunku suleymanın resiminde oy verenlere bakın buda hiç inandırıcı degil ne anlarsınız sanal başarıları daha anlamadım bu yarısmalarda sevgilinin sevgiliye oy vermesi farz olmus bakınız guzelbela ve snorland'ın resimi,sadece yazık |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (13-07-08) |
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikleeeeer ikinizede Aşkitomm Kız çok sefindim bea Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD ![]() |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler (: " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3e vermiştim oyumu ama 6da gayet şık ((: HakkınızLa kazandınız! eLLerinize sağLık,tebrikLer.. . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abuuuuwww 2 kişi birinci olmus ama şimdi resimler harbi guzel olmus tebrik ederim her ikinizide Süleyman abi opeth ala gibi yaptırsana cok fonksiyonlu Lider GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #14 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler Arkadaşlar ![]() Ayrıca; Alıntı:
Oylamada kullanılan oylar. http://www.zamansiz.com/sarkimla-res...et-2264-a.html Sevgilim oyunu benim çalışmama kullanmamış zaten. Ayrıca kişisel kin tutarak saldırmanız ne yaşınıza nede vazifeniza yakışmıyor Benden bir şey eksilmez kim olduğumu ne olduğumu bilen biliyor yaptığınız size aynen geri dönüyor saygılar sevgiler. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler abiiim & interlude ((: LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #18 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.301
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yazik Evet.. Cok Yazik.. (: Ta$idigin Rütbeye Yazik.. Iftira Atan Biri Vatanimizi Koruyor.. Korkmamiz Gerek.. (: Eger Sevgilimin Kazanmasini Isteseydim Inan Bana.. Ba$kalari Gibi Oy Toplamasinida Bilirdim.. Hak Eden Kazansin Ama Hilesiz (: Kimler Hile Yaparak Buraya Geliyor Biraz Gözünü Ac.. Madem Ara$tiriyorsun, Dogru Dürüst Ara$tir.. Ben "interlude" Cali$masina Oy Verdim.. Ve Ikisinide Tebrik Ettim.. ![]() Snorland Seni Grup´dan Cikarmasaydi Dünyanin En Iyi Insani Olurdu Dimi? Ama Yok Snorland Cok Haksizlik Yapmi$.. (: Hakli Olanlari Gurupdan Cikardi, Digerleri Hala Duruyor.. Snorland, Liderim Lütfen Adil Davranmayi Birakma Hic (: Insansan Yaptigindan Pi$manlik Duyarsin Ama Sanmiyorum (; Günahimi Aldin Sagolasin ![]() A$kiiiim Bi Daha Yaptigin Cali$mayi Söyle Bana ![]() Sana Oy Verecemde ![]() Bu Yari$malari Kazanmazsan Sevgim Azaliyorda ![]() Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. | |
|
| | #20 |