| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Canınız sıkıldığında Gelin Ağlayın ![]() ![]() ![]() AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk ağlayan ben olcammm karnemde bi tane zayıf var ve ben karne günü eve nasıl döncemmmm......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ben öss den sonra sıkça uğrarım Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:168 ![]() ![]() ![]() |
ya olan 1 zayıf olsun ben de öyle sıkıntılar çektim gençliğim acı veriyordu ameliyatla aldırdım 1 zayıf olunca sını geçilmiyo mu boşverr.Salla gitsin istersen stres giderme yönergeleri var internetten bak sana elimden geldiği kadar yardımcı olurum.Ne sen hangi okul hangisınıf gidiyorsun?? AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #5 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tiksiniyorum kimyadan ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... | |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 234
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de kopyayla geçmiştim kimyadan Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aglamaktan nefret ediyorum, agliyamiyorum, ama ihtiyacim olabilir, ne olcak ? (: Yalandan agliyabilir miyim.. S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Stres oyunlarına gir rahatlarsın benhep yapıyorum
AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #9 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 404
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
finallere..=)neyse
Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
ya benim öteki konuma da girebilir misiniz yeni mesajlardan
AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
sihirli nar hikayesini biliyor musunuz? Bİr padişahın ülkesi hep tökezliyormuş yani kötüleşiyor batıyormmuş.Bir gün Ülkesinde hiç görmediği bir kulube görmüş ve içine girmiş.Orada bir artık hızır mı melek mi bir nurdede varmış.Padişah yorgunmuş ve dedeyi beğenmiş.Padişahın yorgun olduğunu gören dede ona nar suyu ikram etmiş.Padişah nar suyunun büyüsüne kapılmış çok beğenmiş.Bİr tas daha istemiş.Padişah burada bayağı böyle güzel nar ağacı var en iyisi ben burayı satın alayım demiş.Dede nar suyunu tekrar ikram etmiş.Padişah bir yudum aldığında o bal gibi nar suyu birden acı sirke gibi olmuş.Padişah dedeye neden deminki kadar güzel değil.Dede de sen o zaman aklından güzel şey geçirdiğin için tatlıydı ama kötü şey getirdiğin için zehir gibi olabilir. Güzel düşünen güzel görür.Güzel gören hayatından lezzet alır.Aslında öle değildi ama neyse EE sonuç güzel düşün AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #13 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünemiyosak ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üfffff konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
buradaki amacım sizi rahatlatmak siz sıkıntınızı söleyin ben elimden geldiği kadar yardı edecem
AĞLAMAK İSTİYORUM |
|
| | #17 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ağlamak istiyorum sayın seyirciler, ee pardon sayın üyeler [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |