| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Canlı performanslar ? Başlıktanda anlayabileceğiniz gibi , sanatçıların canlı performanslarını değerlendireceğiz. Örnek verecek olursam ; MFÖ ... Canlı performansları CD kayıtlarından daha kaliteli... Şebnem Ferah ... Canlı performansı CD kayıtından daha kaliteli ... Haluk Levent ... Tek kelime ile mükemmel ... Sizlerinde yorumlarını bekliyorum ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RoMeO (16-12-06) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kenan Doğulu , Burak Kut , Mustafa Sandal , Esra Balamir canlı veya bırak canlıyı performans yok ortada zaten şebnem mfö haluk bulusuzluk özlemi tek diyorum bu konuda
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (22-11-07) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 399
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sade ve sadece duman dıorum sebnem ferah dıyecem ama onun cd kayıtları daha guzel
|
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence şebo ama nev de çok başarılı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | roza (20-01-07) |
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet canlı canlı dinlemedim ama TV deki canlı performası açısından NEv de çok yetenekli |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en hiperaktif ve en istekli adam hayko cepkin heralde canlı performanslarda ....ama duman'ın canlı performansları herzaman ayrı olur... seyirciyle hep bütünleşir.... |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arzuyuda görmenizi tavsiye ederim..canlı canlı konserlerde kendinden geçiyor...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | musty_cann (16-12-06), ToutatiS (07-11-06) |
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1)Şebnem Ferah - İyi Kötü (Dans Pisti) Zaga Performans - Hala dinliyorum çok büyük zevkle, sanırım ölene kadar da dinlerim. Mükemmel bir şarkı, hayata dair derin sözlerin özenle seçilerek yüksek bir vurguyla anlatılması, süper bir müzik. Ohh Şebo, ne diyeyim ben sana, ruhuna sağlık... 2)Duman - Köprüaltı - Konser albümünün kapanış şarkısı o da çok başarılıydı. 3) Robbie Williams - Feel, yüzbinlerin olduğu bir konser, arkada klip oynuyordu, çok beğenmiştim. 4)Red Hot Chili Peppers - Californication (Her halde şarkıyı yanlış yazdım her neyse) süper bir şarkıda yine büyük bir konserde canlı performans.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pagan (03-02-07) |
| | #9 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayko cepkin, demir demirkan, zardanadam, pinhani, manga, bulutsuzluk özlemi çoookk iyi canlı canlı duman berbat aklıma gelirse yazarım yenileri Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1256 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:15 ![]() |
her zaman dağılmış oılmalarına rağmen kurban diorum
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (16-12-06) |
| | #13 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayko Cepkin' i unutmamak gerek.
Konuşabilecek kadar türkçem Küfür edebilecek kadar almancam Derdimi anlatabilecek kadar ingilizcem ..ve hiçbir dilde anlatamayacağım kadar, dertlerim oldu benim.. |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bahar Şenliklerine gitmeye üşenmesem herhalde daha fazla şansım olacak ama şimdilik Direc-t,Şebnem Ferah,Bülent Ortaçgil diyelim... |
|
| | #15 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 267
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:390 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de haluk levent in canlı performansları mükemmel hatta isteyen olursa verebilirim ![]() feridun düzağaçı severim ama canlı söyleyememişti. şebnem ferahın da çok güzel.. dumanı da severim ama canlı dinlemek işkence gibi esra kahraman ın ve teomanın da güzel Kırık dökük kapımdan Çek ellerini soframdan Ufacık tefecik dünyamdan Git bir an önce Ben düşmanım çünkü senden değilim Kan kusmadım hiç olmadı petrolüm Halıya bastın çamurdun Oysa ne zor temizlemiştim.. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duman ı canlı performansda tek geçerim adam hayatla ilişkisini kesio sdce o anı yaşıoo konsr vs bittikten sonra hayat bitiomş gibiler sahnee bayılıormm |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
türkçe olarak dinlediklerim direc-t,demir demirkan,bulutsuzluk özlemi, zardan adam, duman vb. yabancı muse, RHCP ,ramstein, him, korn vazgeçemediğim ve sürekli canlı performanslarını elimin altında bulundurduğum gruplar " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sagopa nin canli performansi superr adam costuruo yaa...
|
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben manganın canlı performansını beğeniyorum adamlar cd kayıtlarındada iyiler canlı performanstada |
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:41 ![]() | Hayko Cepkin - Albümde Başka Sahnede Başka Mükemmel Duman - Eğlenmek Zıplamak Pogo yapmak için ideal eğlenceli ![]() Athena - Of of anlatılmazyaşanr 1 dakka yerinde durabilene aşk olsun ![]() Replikas - Sahnede sigarasını birasını içebilen eğlendiren güldüren çok güzel bi grup Baba Zula - Çifte Telli oynamak için ideal grup canlı performanslarında dansözde oluyor genellikleBadem - Bulutsuzluk Özlemi vs. cover'ıda yapan sakin neşeli bi grup Pinhani - işte en mükemmel canlı performans pinhanide albüm dışı şarkılarını söylerler kendi albümlerinden söylerler müzikal anlamda mest olup konserden çıkarsınız... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |