Konu Seçenekleri
Eski 08-03-08, 15:37 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.166
Teşekkür etti: 3.535
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:86503
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Canon multıpass c50 yazıcı sorunu yazdırma sırasında hata oluşuyor

Soru:
Canon multıpass c50 yazıcı tarayıcı faks özellikleri olan makina kullanıyorum..bugüne kadar sorun olmazdı kartuşu bitmesi hariç..

Son 10 gündür bu hatayı veriyor, çözümünü buldum ama bi süre sonra gene aynı hata.pc den proğramı kaldırıp tekrar kuruyorum sürücüsüyle beraber düzeliyor bazen bir çıktı bazende 10-15 arasında çıktı aldıktan sonra gene aynı hatayı veriyor..

Yetkili arkadaş baktı o da benim gibi proğramı kaldırıp tekrar kurdu anlayamadı donanımsal olabilir dedi öyle kaldı

Bilgisayar windows 98 celeron ram 512..makina ağa falan bağlı değil.

Cevap:

Printer kablosunun bağlantı uçlarının sabit olup olmadığına ve kabloda kırılma ezilme varmı bakın, mümkünse başka bir kablo ile deneyin.ayrıca biostan yazdırma ayarlarını kontrol edin.Paralel Port Mode 378/ırq7 ise 278/ırq5 seçeneğini deneyin.yazıcı bağlantısı için yönlendirilebilir kombinasyonlar olan “normal”, “EPP” ve “ECP den hangisi seçili ise bir diğerini seçin, deneyin.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Aktütün'ün İntikamı Alınacak !

Konu Seçenekleri