DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları  Spor grubu

Konu Seçenekleri
Eski 07-03-07, 22:04 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali Çarşı :))

arkadaşlar burası sadece kartallara aittir...............
amacı sohbettir..............
hadi iiiiiiiiiiiiii sohbetler........................

Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (08-03-07)
Eski 07-03-07, 22:30 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.063
Teşekkür etti: 99
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:387
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Soh-bet mi.................. o ne?.................
Hadi kartallar en azından bi kendinizi gösterin.

Konu ELDAR tarafından (07-03-07 Saat 22:44 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-03-07, 06:27 Çevrimdışı   #3
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
Tmm herkes toplansın sohbet koyulaşır!!!

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...
Eski 08-03-07, 11:16 Çevrimdışı   #4
Asistan

mavi ruya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 181
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:510
mavi ruya ara sıra gören oluyormavi ruya ara sıra gören oluyormavi ruya ara sıra gören oluyormavi ruya ara sıra gören oluyormavi ruya ara sıra gören oluyormavi ruya ara sıra gören oluyor
ewet bende geldim çarşııııııı nerdesiniz bekliyoruz hepinizi...
Eski 08-03-07, 18:57 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
hadı bakem ben de geldım.. i de ne konscz
Eski 08-03-07, 19:01 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
ELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyorELDAR ara sıra gören oluyor
Çok şey konuşuruz sen başla ben arkasından geliom.

Eski 08-03-07, 19:03 Çevrimdışı   #7
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eski 08-03-07, 19:05 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
tmm oleyse nasılsınız beyler
Eski 08-03-07, 19:06 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
İiidir senden.

Eski 08-03-07, 19:22 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
iidir
Eski 08-03-07, 19:23 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
beyler memleket nere
Eski 08-03-07, 19:27 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
ama hıc qımse yqqı? :(
Eski 09-03-07, 18:27 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Hadi geldim sohbet edek.

Eski 09-03-07, 19:10 Çevrimdışı   #14
Stajyer

Tu@N@ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:50
Tu@N@ ara sıra gören oluyor
ayy durun durun bende geldim...hoşgeldim...BJK(KARAKARTAL)...
Eski 09-03-07, 21:02 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
BEŞİKTAŞ

Konu ELDAR tarafından (09-03-07 Saat 21:45 ) de değiştirilmiştir..
Eski 09-03-07, 21:50 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ SÖZLER

GEL GUNDUZLE GECE OLALIM GEL GOKYUZUNDE YILDIZ OLALIM SENINLE SAMPIYONLUKLARA KOSALIM HAYDI BASTIR KARA KARTAL'IM
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BESIKTAS DIYEREK SANA YUZ VURDUK,SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK,YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BAZEN HUZUN,BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR OMRE BEDEL.BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMISSIN.
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ.

1903'DE DOLDU YUREKLER, YER SIYAH GOK BEYAZ SAMPIYON BESIKTAS!!
KARA KARTALSIN GOKLERDE UZARSIN 100 YILDIR YASARSIN CEKEMEYENLER KISKANALAR CATLASIN BIR ALLAHIM BIRDE SEN VARSIN.

Eski 10-03-07, 01:28 Çevrimdışı   #17
Stajyer

Quakeb - ait Avatar
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:24
Quakeb Herkese mesafeli
bende geldim arkadaşlarr, beşiktaşımızın gücünü gösterelim rakipleri kıskandıralım sohbetlerimizle
Eklenmiş Mesaj
Dosya Tipi : jpg 135.jpg (62,0 KB, 1 kez indirilmiştir)
Eski 10-03-07, 15:59 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Spor grubu

ELDAR - ait Avatar
Geldim yok mu kimse muhabbete?

Eski 10-03-07, 16:58 Çevrimdışı   #19
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bi gs li olarak ben gelidim varmı bjk muhabbeti yapabilecek birileri

Eski 10-03-07, 17:42 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler

WorthLess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.077
Teşekkür etti: 1.668
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5012
WorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorWorthLess Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
arkadaşlar unutmayın ki sadece çarşı beşiktaş deildir...unutma ki karşıyaka ÇARŞI 35½ da var!!!

Konu Seçenekleri