| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Figüranlar ![]() | Çay ve Sigara
Ayrılmaz ikililer listesinde başı çekmektedir bu meretler. Bir kısırdöngü üzerine kurulu sistemdir. İkisini aynı anda bitirmek her baba yiğidin harcı değildir. Biri mutlaka diğerinden daha önce biter. Hangisi daha sonra bitiyorsa , ona verilen önem diğerinden fazladır zannımca.
|
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende çay hep önce biter sigaram küsmesin bana Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çaydan önce sigara, sigaradan önce çay bitmez.
|
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölüme giden en kestirme yol... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (19-08-08) |
| | #5 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölüme giden en güzel yol. Kestirme de değil ayrıca. Uzun bir süreç.
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana nedense iğrenç geliyor çay ve sigara
|
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir yemek sonrası , gelebilecek en güzel ikili.. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İster zengin ol ister fukara yemekten sonra yak bi cigara ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu Konu KandemiR tarafından (19-08-08 Saat 11:37 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.370
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:36768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yorgunlugumu giderecek iki şey çay ve sigara
...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çay tabi ki ![]() antisigara birLiği Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (19-08-08) |
| | #11 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede çay konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (19-08-08) |
| | #12 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.641
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikisini ayrı içemem,özellikle yemekten sonra...ayrılmaz ikilimdir benim onlar Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yemekten sonra mutlaka |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |