| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | UTANMAZLAR Şırnak'ın Cizre ilçesinde, dünkü izinsiz gösteri sırasında hayatını kaybeden Yahya Menekşe'nin cenaze törenine katılan grup, olay çıkardı. Olay cıkarmakla yetinmeyen bu ahlaksızlar Cenazenin mezarlığa götürülüşünde, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Türk bayrağı indirildi ve 'Kahrolsun TC' sloganı attılar.. ![]() Kayrolsun TC deniniz bu devletin her türlü saglık hizmetinden yararlanıyorsunuz o bölgenin güvenliğini saglayan polis ve askerlerin sayesinde özgürce dolaşıyorsunuz Utanmaz rezil herifler... ALLAH her türlü müsibeti başınıza musallat eder inşallah.... '' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAH her türlü müsibeti başınıza musallat eder inşallah.... Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimmiş bunları yapanlar
|
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pkk'nın şehirdeki şerefsiz destekçileri... Hepsinin birgün sonu gelecek şüphesiz. Ya bu ülkeyi terk edecekler yada başlarına geleceklere eyvallah diyecekler.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | niaam (19-02-08), YaGMuR_CiNi (17-02-08) |
| | #6 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunlarada acıyorum amerika istediğini yaptırıyor bunlara Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ve bunun gibi asalaklar yuzunden TC'de huzur kalmayacak !
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #10 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında Polisin mühale edip başlarındakileri içeri atmaları lazım.Yoksa dövüşle savaşla ıslah olmazlar
... |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.835
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:46479 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap aslında şöyle olmalı ; dünyadaki jandarma gücü (artık her kimse?) bir oluşum için silah gücü kullananları desteklemez..İlerde başıma bela olur diye..Ancak az destek az köstek kıvamında silahlarını satarlar..Kosovaya bakın bağımsızlığını dağda mı ilan etti politik bir platformdamı...Şimdi arkadaşlar biraz da manevi duyguların taşmasıyla fevri cevaplar vermişler ama soğukkanlı bir şekilde düşünürsek bunu yapan insanların kapasiteleri siyasal bir platformu kaldırmaz ..O yüzden endişelenecek bir şey yok..Bayrağımızı indirirlerse bizde gider Kandile dikeriz...
|
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayrağımızı indirirlerse bizde gider Kandile dikeriz... Alkışlıyorum ![]() ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaptıkları şeye bak yaa ![]() Nabeeerrr=) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |