| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Çekingen misiniz? | |||
| Evet | | 31 | 63,27% |
| Hayır | | 19 | 38,78% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 49. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çekingen misiniz? Çekingen misiniz? derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır (: Yüzsüzüm Birazda :p Herşeyi İsterim Açım Aç .. (: Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz ama açıldım mı... |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç sorma |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.300
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ke$ke Bi $Ik Daha Olsa.. (: Aslinda Cekingen Degilim Ama Bazen Tutulur Cenem Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cekingenimdir Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet
![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet biraz (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.183
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:16005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heeee seve... omedya mına |
|
| | #12 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #13 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 466
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tipimi mi merak ettiniz.. ? bakiniz ansiklopediye, kelime "cekingen" benim resmim var yaninda o sözcügün Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ![]() |
|
| | #16 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:77626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çoook ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maalesef
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #18 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 281
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorma :!D Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
| | #19 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uzaktan Yakından Hıc Bır Baglantım Yok ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hemde Çok Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |