| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: cem yılmaz mı levent kırca mı? | |||
| cem yılmaz | | 18 | 69,23% |
| levent kırca | | 8 | 30,77% |
| Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:66 ![]() |
hangisi sizi daha çok güldürüyo yorum yapalım |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tartışmasız cem yılmaz Levent Kırca yaptığı son program güldür bakalım la iyice cıvıttı bence |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İkisini kıyaslamak doğru değil! Ben Ata Demirer derim en çok güldürene cevap olarak. Ama Levent Kırcanın yeri ikisindende yukarıda.. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ALoNe CoVBoY (24-11-07) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:66 ![]() |
oda senin tercihin tabi ben bunu son zamandaki tartışmalar yüzünden açtım
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | levent kırca " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cem yılmaz bence levent kırca buara sapıttı iyice
|
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu iki kere mi açılmış |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | levent kırca adamım benim |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.991
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular birleştirildi |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence böyle br anket yapılması bile gereksiz Levent Kırca O hepsinden tartışmasız daha üst seviyede Ama Cem yılmaz'ın da komik olduğunu inkar etmek aptallık olur. Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.079
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki Cem yılmaz.Levent kırca kendisini komik sanan biri.Ama cem yılmazın eline su bile dökemez.Bir keresine yaptıkları iş farklı Kırca şaklabanlık yapıyor.Cem yılmaz ise çok ciddi bir iş ![]() ... |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıyasladığın insanların benzer yanları yok ki yaptıkları iş zaten bambaşka şeyler ![]() |
|
| | #14 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:29 ![]() |
cem yılmaz elbette.. Levent kırca eskiden iyiydi ama cıvıttığı konusunda arkadaşlara katılıyorum..
|
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tartismasiz cem yilmaz + cem yilmaz - stand up cu levent kirca - tiyatrocu bu ikisi arasindaki benzerligi bana biri aciklasin lutfen cunki ben bulamiyorum
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ALoNe CoVBoY (24-11-07) |
| | #16 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yani abi sonuçta cem yılamz daha genç onun mizahı daha farklı bende cem diyorum |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 432
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cem yılmaz tartışmaya gerek yok o ayrı |
|
| | #18 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
levent kirca yillarin adami. cem yilmaz omrunu verse yine levent kircayi yakalayamaz. levent kirca gibi hic bir komedian suratini oyle oynatamaz. super yaf adam
|
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Levent Kırca tartışılmaz. Cem Yılmaz tartışılmaz. Bu ikisi de yeteri kadar güldürür, güldürürken düşündürür, eğlendirir. İkisine de saygılar. |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya levent kırca son donemde ısmınden hıc bahsettıremedı pıyasada.bu yuzden sağa sola laf atarak gundeme gelmeye calıstı ve başardı bunu
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |