| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Sürpriz Telefon "zırrrrrrrrrrr!" (telefon sesi) - alo buyrun? - Emel Hanım? - Evet efem buyrun? - Emel Karakaş di mi??? - Evet efem? - Hanfendi, burası Cenap Gümbedek Laboratuvarı. Eşinizin test sonucu geldi, ancak aynı isimde bir beyin daha sonucu var elimde ve açık konuşmak gerekirse hangisi daha kötü bilemiyorum!!! - Ne demek istiyorsunuz? - Valla biri alzeimer, diğeri AIDS! - Bi daha yaptırsak testi? - Hanfendi biliyorsunuz bunlar pahalı testler... Sigorta ödemez ikinci testi! - N'apcaz o zaman, hay allah? - Bakın biz burada düşündük şöyle bi fikir geldi aklımıza: Kocanızı bindirin arabaya, şehrin ortasında bi yerde bırakın. Evi bulursa; sakın bi daha onla birlikte olmayın!!! Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2903 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel
|
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.180
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel çözüm |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |