| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Yasadışı faaliyet gösteren bir kürtaj kliniğinde inanılmaz olaylar yaşanıyor. İspanya'nın Barcelona kentinde yasadışı olarak çalışan kürtaj kliniğine baskın düzenlendiğinde, buradaki bir doktor ve dört hemşirenin, cansız ceninlerden kolay kurtulmak için bir makine geliştirdiği ortaya çıktı. Makinenin ceninleri “ezerek suyunu çıkardığı ve kuru atık haline getirdiği” daha sonra borularla kanalizasyona gönderdiği öğrenildi. Polis, borularda kürtaj yaptıran annelerin DNA'larını buldu. Klinikteki doktorların, önce anne karnındaki bebeğin kalbine zehirli iğne yaparak öldürdüğü, ardından kürtajı gerçekleştirdiği belirtildi. Klinikte sekiz aylık hamile kadınların bile kürtaja alındığı belirlendi. Kliniğin sahibi tutuklandı. CANİ DOKTOR TUTUKLANDI Kliniğin sahibi Dr. Carlos Morin'in ağır bir ceza alması bekleniyor. İspanya'da tecavüz kurbanları hariç kürtaj yasak. Kadınlar kaçak kliniklerde kürtaj oluyor. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resmen cinayet , sekiz aya gelen bebek alınması anne içinde çok tehlikeli ![]() Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.. Dürüstlüğünüzü özlemledim.. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.. Cezalarımı çektim, Büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.. ♥..baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım..♥ |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
millet doğurucam diye geberiyo bunlar da aldırıyo...
. . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 157
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pis caniler insanliktan uzak yaratiklar 8 aylikta bebek alinirmiymis. onun adi kurtaj diil resmen cinayet!!!!! Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cinayet Resmen Cinayet !!!!!!!!! yazık boyleleri Doktor oldugu için utanıyorum !!! GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (10-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |