| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Cesedinizin Yakılmasını İstermiydiniz? | |||
| Evet isterdim.Hatta Küllerini Denize Atsınlar | | 6 | 11,76% |
| Hayır İstemem | | 19 | 37,25% |
| Ne biçim Soru lan Bu? | | 26 | 50,98% |
| Oylayanlar: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Cesedinizin Yakılmasını İstermiydiniz? Cesedinizin Yakılmasını İstermiydiniz? "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstemem .. Şu Anda Bedenime Saygı Duymuyorlar Barim öLdükten Sonra Bedenime Saygı Duysunlar .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ula en son şıkkı işaretledim ![]() bizi toprak paklar |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet yakılmasını isterim hatta henüz porsumadan ölürsem organlarımın bağışlanmasını geri kalanımında yakılmasını isterim... Mezarda böcekler tarafından yenmektense kül olmayı tercih ederim Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Delgiyana (21-01-08) |
| | #6 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.166
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum. "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | absolut (13-01-08) |
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne biçim soru la bu iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.924
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karbondioksitle havayı kirletmek istemem. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (14-01-08) |
| | #9 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ailende kalınca onlara bir faydası olacak mı ? düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “C” şıkkı |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölünün kime bi faydası olabilir ki "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | absolut (13-01-08) |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne biçim soru bu.insan gömülmeli yakılması gerekseydi eğer mezarlıklar olmazdı zaten.hem havayı kirletmek doğru değil hemde bu şekilde ölü bile olsam hoş değil.bence yanlış ben hiç istemezdim doğrusu allah korusun..... Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #13 | |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yakılınca havaya zarar vereceksin , gömülünce böceklere ziyafet vereceksin düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En iyisi ölmeyelim o zaman ((: "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne biçim soru lan bu ?? aksine mumyalanmasını isterdim ![]() ![]() ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman niye giderken havayı kirletiyoruz madem bir işe yaramıyacağız ölünce.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çoğumuzun belkide hepimizin öldükten sonra gömüleceğimiz kesin ama seçme sansı bıraksalardı sırf hafayı kirletmemek için bu düşüncemden vazgeçmezdim herhalde "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (11-01-08) |
| | #18 | |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hayır anlamadığım şu... Ölünce ne kendimize ne bir başkasına faydamız dokunmayacak. Madem böyle niye giderken ufakda olsa bir iyilik yapmak yerine havayı pisleteyim diye düşünüyorum düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (11-01-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıntıya inersek Gömüldün mezarlık ev arada mesafe yürüyerek gidilmez her gidişinde araba ile gitmek zorundasın Giden kişi yada kişilerin öleseye kadar yapmıs oldukları ziyaret sayısından yola çıkarak arabadan çıkan karbondioksit miktarına x yakılırken çıkan karbondioksit miktarına y dersek xbüyük y olur "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Buda Sorulurmu Yafs Elbette Topraktan Geldik Toprağa Gidecez |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |