Konu Seçenekleri
Eski 21-02-08, 13:03 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.696
Teşekkür etti: 16.295
RepForum Gücü: 479
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ceza 10. Yıl Gecesi [Net Gelir Sokak Çocuklarına Bağışlanacak]

“Bir gün birleşti kağıt, kalem ve ben o gün bu gündür yazıyorum" diyor Ceza... Ve o gün bu gündür sanatta tam 10 yılı geride bıraktı. 10 yıllık kariyerine 3 albüm, 1 maxi single,1 ep sığdıran; Türkiye’ den ve Avrupa’ dan 50’ den fazla sanatçı ile düet yapan Ceza, sanattaki 10.yılını net geliri Sokak Çocukları ’ na bağışlanacak olan ve birçok ünlü sanatçının konuk olarak katılacağı bir konserle kutlayacak. 24 Şubat 2008’ de Bostancı Gösteri Merkezi’ nde Öykü Serter ’ in sunumu ile yapılacak olan bu konserde Ceza ile Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Fairuz Derinbulut, Killa Hakan, Ayben, Kadıköy Acil, İstanbul Attack, Ceyhun Yılmaz, Okan Bayülgen, Burhan Öçal, Demir Demirkan, Aslı, Dj Funky “C” ve Manga gibi isimler aynı sahneyi paylaşacaktır.

Tarih: 24 Şubat 2008
Yer: Bostancı Gösteri Merkezi
Saat: 20.00

Biletler Biletix'te...

Ceza'ya bu yakışırdı...

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Yσкє∂!¢! (26-02-08), yasmiin (21-02-08)
Eski 21-02-08, 13:55 Çevrimdışı   #2
Öğrenci

yasmiin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20
yasmiin Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
anlamlı bi konser olacak bütün cezacılar katılmalı bence
Eski 26-02-08, 17:40 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Keşke Katılabilseydim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Konu Seçenekleri