| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: sizce hangisi? | |||
| ceza mı ? | | 64 | 39,51% |
| kajmer mi? | | 98 | 60,49% |
| Oylayanlar: 162. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | CeZA mı ? Kajmer Mi ?? Cezamı YoKsa ArkadaşLar KajMeR Mİ?? cVPLERINIZ beklıyorum |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi ki ceza ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç biri ikisinide sewmem ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.390
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:96088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende ikisini sevmem ama Cezaya uyuz olurum , kendini bisi saniyo , üstelik herkesin dedigini gibi yakisikli degil bööö ![]() Kajmer * And as the hands would turn with time.. I'd always say that he was mine.. I'd turn and lend a smile (: to say that she's gone.. But in a whisper I arrive.. and dance into your life.. Like a music melody, like a lovers song.. ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 764
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:43217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anket eklendi... ![]() |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | Ben Derimki SAGOPA KAJMER rap fazla sevmem ama kendini bi halt sanmıyo delikanlı çocuk VESSELAAAM |
|
| | #7 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ceza daha güsel sanki ya... Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:8 ![]() | ben ceza dedim, burnu yükseklerde ama sonucta kendisini yaptigi müzik ile elestirelim... sagopa süper kisilikli acayip mütevazi biri onuda dinlerim ama ceza kadar beni sarmiyor... dokunma bana saclarin tutusur cildirirsin... |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | c seçeneği ![]() |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | tabiki ben sago diyorum....Ceza da cok klas RAP çi ama SAGO'nun yeri ayrı |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:48 ![]() | Bence SAGOPA Kajmer |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | Her şartta Sago |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:14028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ceza'yı seçtim ama Kajmer ![]() ...Artık Sen de Herkes Gibisin... |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:2988 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence Kajmer |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 218
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaallla ceza daaha güzel gibime geliyor ama zevlkler ve renkler tartısılmaz --------------------------------------------------------------- sev senı sevenı cıngenede olsa sakın gonul verme senı sevmeyene mısıra sultan olsa.... |
|
| | #16 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 623
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | c şıkı yok bu anketin c şıkkı hiçbiri olmalıydı |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
1 Mesaja 3 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | TABİKİDE KAJMER ADAM PESİMİST YAPIYOO ![]() |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki sagopa sorulması yanlış |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.090
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikisininde tarzi baska ..... ama yinede SAGOPA |
|
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | BenCe SagOpA kEY YowWw |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |