| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Chiko Chiko Yönetmen: Özgür Yıldırım Oyuncular: Denis Moschitto (Chiko), Moritz Bleibtreu (Brownie), Volkan Özcan (Tibet), Fahri Yardım (Curly), Reyhan Şahin (Meryem), Lilay Huser (Tibet’in annesi), Philipp Baltus (Scholle), Henny Reents (Reji), Hans Löw (Sascha), Simon Goerts (Jimmi), Murat Karaman (Hakan), Enver Akın (İmam) Senaryo: Özgür Yıldırım Türü: Suç-gerilim Yapım: 2008 Almanya yapımı Süre: 92 dk. imdb notu: 7,0/10 Gösterim Tarihi: 30 Mayıs 2008 (Medyavizyon) Chiko, Hamburg’un kenar mahallerinde yaşayan ve kolay yoldan zengin olmak isteyen iki Türk gencinin uyuşturucu dünyasında yaşadıklarını anlatan bir suç-gerilim… Fatih Akın’ın izinden giden Almanya doğumlu Türk yönetmenlerden Özgür Yıldırım’ın ilk uzun metrajlı filmi Chiko’da, Türk asıllı oyuncular Denis Moschitto, Volkan Özcan, Fahri Yardım ve Reyhan Şahin’in yanısıra, Koş Lola Koş ve Deney adlı filmlerden hatırladığımız Moritz Bleibtreu rol alıyor… 30 Mayıs 2008’de gösterimde… Filmin konusu: Chiko, en iyi arkadaşları Tibet ve Curly ile kısa yoldan zengin olabilmek için, uyuşturucu patronu Brownie ile tanışarak geri dönülmez bir tehlikeli yola girer. Önceleri işler iyi giderken Tibet, sattığı uyuşturuculardan bir kısmını kendi hesabına geçirince Brownie tarafından cezalandırılır, ardından kovulur. Öte yandan Chiko, patronun güvenini kazanmış ve onun sağ kolu olmuştur… Ancak Tibet, Brownie’nin kendisine yaptıklarını unutmaz. Bir süre sonra silahıyla Brownie’nin karşısına çıkınca, Chiko bir anda kendini çok sevdiği arkadaşı ile patronu arasındaki tehlikeli bir dengeyi korumaya çalışırken bulur. ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! Konu n!da tarafından (16-11-08 Saat 19:08 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HeLL's AnGeL (15-11-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() harika bir film ! Fatih Akın 'ı kutlarım ! Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.026
Forum Gücü: 193 Forum Puanı:85926 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hamburg mu ![]() Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |